lisiu90 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam wszystkich dopiero teraz pisze bo jakoś ciężko było mi się za to zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam wszystkich użytkowników Forum. Mam nadzieję,że będę mógł dużo dowiedzieć się o eksploatacji i naprawach" megi". Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamk66 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam wszystkich użytkowników Forum. Myślę , że znajdę tutaj informację na temat wymiany żarówki przedniego lewego kierunkowskazu (Megane Classic RN '98) - nie chcę przez pomyłkę urwać mocowania żarówki do lampy, a tak może się zdarzyć przy niefachowym podejściu do sprawy. Pozdrawiam HEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witamy na forum jak i wszystkich nowych. adamk66, - nie tylko na to znajdziesz odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojd Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam wszystkich bardzo ciepło i serdecznie choć powinienem to zrobić zaraz po zarejestrowaniu, ale to tylko dwa dwa dni spóźnienia Od 18.12.2008 jestem szczęśliwym posiadaczem Megane RXE 1,6 16V z 2000 r. W razie konieczności liczę na pomoc doświadczonych posiadaczy. Oby nie za często. Pozdrawiam i życzę szerokich dróg w nowym roku. wojd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tucha Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam wszystkich fanów Meganki, szczególnie gorąco z Torunia i okolic. Forum czytam anonimowo od 2 miesiecy (od czasu kiedy kupiłem Megi). Teraz najwyższy czas na ujawnienie się i aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk3 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witajcie - posiadam Scenica II 1.9dci z 2004 (jest to mój drugi Scenic II - poprzedni skasowany dzięki "leśnej sarence" w sierpniu 2008). Trafiłem tu poprzez google. Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rednaskel Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam serdelecznie od dwóch lat jestem posiadaczem Scenica II 1,6 (z 2006r.). Na forum trafiłem przez jednego z forumowiczów, którego personalia zostawię dla siebie Pozdrawiam rednaskel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam Forum przeglądam już od ponad miesiąca (tj. od kiedy mam meganke:) )Jak będzie ładniejsza pogoda to kiedyś zrobię jakieś foty:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redbart Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam, Forum przeglądam od wczoraj, rozważałem megnake i cee'd i cena uzywanej meganki przeważyła. Więc prawdopodobnie bede swiezym posiadaczem megan ii grandtour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alternet Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witam, Mam na imie Mariusz i jestem renoholikiem od paru tygodni po rocznej przerwie znow w renault wsiadlem (do zagazowania przeznaczam tym razemo) Past: Clio II 1.4 16V 2000 (2000 - 2005) Laguna II 2.0T 2004 (2004 - 2007) Megane II 1.6 16V 2007 (2008-...) tym razem secondhand (po gradobiciu) plus cYTRYNA xARA Picasso 1.6 diesel (a niech to szlag trafi! - a ciagle sobie powtarzam "nie kupowac samochodu na litere F!!!") Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam.Mam na imię Marek i właśnie zacząłem swoją przygodę z"Renią". Wybaczcie jeśli będę zadawał banalne pytania,ale to moja pierwsza przygoda z diesel-kiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam, wczoraj dołączyłem do grona posiadaczy Megane. Moje autko to Megane RXE z 2000r. z silniczkiem 1,6 16v. Pozdrawiam Wszystkich, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjandy Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Witam :) na forum już od października ale swoją megi kupiłem w listopadzie Megane I phI HB 1996, 1.6 RN, 66 kW z podtlenkiem LPG Zavoli :) na wiosnę chciałbym coś pozmieniać, oczywiście z Waszą pomocą :) p.s. może spotkamy się na jakimś poznańskim zlocie? :) Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefel17 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 witajcie :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi