jarek_sc Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 WITAM Witałem się juz jako santo23 ale UPC zlikwidowało mi poprzedniego maila a ja nie pamiętam hasła tak wię WITAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti 71 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam was wszystkich szczęśliwych posiadaczy meganek i nie tylko , mam nadzieje że sam wkrótce stanę się szczęśliwym posiadaczem takowej . No to pyrsk ludkowie jak mawiają starożytni Zabrzanie . ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz.Lula Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam wszystkich na forum od grudnia 2008, zalogowałem się jak stałem się szczęśliwym posiadaczem megi II grandtur 1,9 dci 2006 . W domu 3 renia 2 laguny teraz megi ) Pozdrawiam Dariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek79 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam Posiadam od listopada megi II, a wczesniej przez 2 lata jezdziłem megana I. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 WITAM WAS SERDECZNIE Mam na imie Tomek i nie bawem będe miał Renault Megane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 witam senicolubnych:))) mialem renie 19 a teraz mam scenica od kilku dni...to wciaz jestem zachwycony:)) ale jak by co...to bede wam tu...marudzil i prosil o pomoc i porade:)) moze kos...cos..) pozdowki dla wszytkich:)) darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronekk18 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam wszystkich posiadaczy Renault ( i nie tylko ) :) Nabyłem niedawno Renault Megane Coupe 2.0 16v z 1998 r sprowadzona z Niemiec kolor oczywiście żółty jak narazie jeździ bez zarzutów i mam nadzieje ze tak zostanie :):) To już druga meganka w mojej karierze. Pierwszą 2.0 8v poniosło mnie trochę i niestety auto do kasacji :-( Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich i do zobaczenia (mam nadzieje) na zlotach w Dolnośląskim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa91 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy Renault. Od kilku lat jestem posiadaczek Renault Megane Classic 1.6 16V. Jak narazie auto spisuje sie dobrze to juz druge moje auto z rodziny Renault poprzednikiem Meganki byla 19nastka ale to juz jest sentyment do marki Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tico0 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam, to już moja 2-ga renia i nie nażekam, poprzednio była Laguna , a teraz jest Scenic IphII 1.9dCi 2002 . Od sierpnia 2008 troszke juz przy nim pomajstrowałem ale było warto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mmanio Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam ! Właśnie się stałem właścicielem Meganki Sedana 1.6 1.6V z 2004 roku. W sumie to mój pierwszy samochód ale wrażenia ( pierwsze) niesamowite . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow740828 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 witam wszystkich juz za kilka dni bede jezdzil swoim scenikiem oczywiscie jak przezyje te wszystkie urzedy :cry: zostanie mysle tylko radosc z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzonek80 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich, zwlaszcza na Pomorzu Mam od 4miesiecy Meganke II 2004r. 1.5DCI i zdążyłem juz przejechać 30km bez zastrzeżen, narazie jestem bardzo zadowolony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PDG Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotab Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich mam Lagunkę z96 co mi się właśnie psuje będę kupował Scenica mam nadzieję że mi pomożecie.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi