gilus0 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam wszystkich ! Od wczoraj mam Megane 1.6 1998r ! I na razie wrażenia bardzo pozytywne .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 gilus0, pozdrawiamy i życzymy bezawaryjnej eksploatacji i miłej lektury forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam wszystkich.Od tygodnia wożę się Megi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej30 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 witam wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 witam wszystkich, jezdze megane coupe, wpadłem zobaczyć co tam za spot sie szykuje w BDG, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donlesio Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam i pozdrawiam wszystkich pozdrowienia od byłego członka krc i szczęśliwego posiadacza megane 1.4 16v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoschiza Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witam Fanów Reni Przymierzam się do zakupu megane2. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emma80 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdisonIras Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam Serdecznie wszystkich Forumowiczów. Fajnie ,że znalazłem forum, które w pasuje do mojego nowego nabytku. Właśnie 01.01.2009 zakupiłem sprowadzonego z Francji Scenic RX4 1.9dci,(full opcja), na razie jestem z niego zadowolony, przejrzałem całe auto wszerz i wzdłuż i wygląda na to że dobrze trafiłem, wał napędowy z papierową naklejką RENAULT z czerwca 2006r, reszta też bez zarzutów. Wiadomo nie jest to nówka salonówka bo ma 179000km przebiegu, ale po wnętrzu widać ,że zadbany. Na dzień dobry wymieniłem sworzeń wahacza i drążek kierowniczy wewnętrzny, coś podpadają mi w zakrętach przednie łożyska, ale są wymienne same, tak więc jak dźwięk będzie się pogarszał to popołudnie w garażu i Witamy, ale takie reklamy to tylko po uzgodnieniu z adminem. (niech admin zauważy,że nie proponuję sprzedaży części , tylko służę pomocą w doborze części za , które serwisy sobie cenią jak za zboże , a naprawdę można kupić je za parę groszy bo pasują od innych modeli, ale jeżeli admin uważa ,że podstępnie próbuję coś sprzedać-to jego decyzja , niech forumowicze słono płacą za części w sklepach i w sklepach internetowch, które w jeden na dwa zakupy są źle dobrane) Przykro mi ... POZDRAWIAM Wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Piotr. Mieszkam w Bydgoszczy i śmigam Megane Coupe 1.6 16. Jestem klubowiczem Renault Megane Klub Polska. Skorzystałem z zaproszenia na Wasze forum z okazji spota w Bydzi. To tyle na wstępie. I do zobaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruck Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam. Mam zamiar kupić. KUPIONA !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Protrek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam Wszystkich na tym forum. Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Scenica I phI. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evand Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam Od tygodnia jestem posiadaczem Scenic'a 1.9 dCi z 2003 roku w nowej budzie. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego sympatycznego autka Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysia75 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam . Jestem nowym posiadzaczem meganki 2 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperix Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi