Joyride Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam serdecznie od dziś, Renault Megane Classic, 1.6 RT 1996 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeWa Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Siema jestem Grzesiek, mieszkam w Gdańsku. Na codzień jestem posiadaczem zielonej(butelkowej) meganki I phII w hatchback'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Powitać! Jestem Tomek z okolic Jeleniej Góry. Właśnie przesiadłem się z R19 do Megane 1.6 16v 00r. Jeszcze tylko rejestracja i serwis i będę się cieszył jazdą tym cudeńkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinama Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam. Jestem z Głubczyc z woj. opolskiego. Posiadam Renault Megane 1 z silnikiem 1,6 16V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castorus Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Cześć, świeżak jestem dokumentny, prawko od stycznia, Megane Scenic 1.9 dti z 99 r. to mój pierwszy samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;-) W regulaminie proszę doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;-) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania Informuję jednocześnie, że na forum piszemy z "polską czcionką". Zapraszamy też do http://megane.com.pl/groups/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beribazoo Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgodnie z instrukcją witam się. Kuba, lat 24, obecnie Honda Civic z 1997 roku, w planach Megane II w kombi - rodzina się powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravaelus Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 witam wszystkich miłośników renault. właśnie się przesiadłem z clio do megane ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoA4 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 witam. jestem, nowym uzytkownikiem renault scenik fl 2002r 1.9 dci 135 tys km k: BLACK poprzednie auto A4 tdi 96r mysle ze bede z niego zadowolony , zmienilem ze wzgledu na rodzinke powiekszajaca sie , mysle że autko sie sprawdzi i bedzie tak dobrze jezdzic jak poprzednie. pozdrawiam uzytkownikow scenikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaat Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Witajcie przyszli koledzy! Mam zamiar dołączyć w niedalekiej przyszłości do społeczności megane Liczę na Waszą pomoc przy wyborze auta, ale to już w innym temacie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally205 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 witam wszystkich! Adrian jestem:) posiadam od niedawna Renaulta Megane Coupe '96 2,0 8v pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyhaj Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Witam serdecznie! Janek z Centrum,zakupiłem Megane II ph I Sport Dynamic 1,9 dci 2004' (140 000) prosto z Francji,dynamiczne,przyjemne,nie taki zły Francuz jakim go malują, Szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.l. Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam. Zalogowałam się bo mam do Was ogromną prośbę o której postaram napisać się w odpowiednim wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson2386 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam wszystkich renault - maniaków :P Mam nadzieję, że na forum znajdę potrzebną wiedzę, bo od trzech miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Megane II. Również postaram się na tyle ile wiedza pozwoli pomóc w wielu kwestiach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamakaze Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Wita Kamil z Mysłowic, od 7.07.10 posiadacz srebrnej Megane 1,5dci sport way z 2005r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi