DrNO Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 co ja zrobilem? :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 DrNO, to nie jest ważne, ważne że detomasso, jest zadowolony z Twojej pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Krzychu dobrze mówi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detomasso Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 heeh a ja sie zgadzam - niewiele mi do szczescia potrzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazlo1 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam wszystkich szczęśliwych i nieszczęśliwych posiadaczy samochodów RENAULT a szczególnie tych zamieszkujących KRAKÓW. Moja furka to MII 1.5dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malum Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich. Mój krążownik to Megane II 1,9 DCI 120KM i nie szukam innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_72 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich, jestem dopiero od dzisiaj na forum i chciałem sie przywitać. Jeżdżę meganką 1.9 dci expresion 103 KM z 2002. Jestem ze Świdwina (zachodniopomorskie) Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMELL Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam wszystkich posiadaczy Meganek! Od kilku dni jestem, mam nadzieję szczęśliwym, posiadaczem wymarzonego kombi z klimatyzacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam! Szykuję wejście do 1,5 dci. Wystarczająco dużo czasu używam ten silnik w opcji 65 koni, aby zmienić wnętrze na obszerniejsze! Już się cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 witamy na forum i mamy nadzieje ze Meganka spelni oczekiwania. rozumiem ze teraz bedzie wersja "srednia" 1.5dCi czyli 80-85KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 no to ja też się przywitam a co mi tam hehehe witam Was wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam wszystkich! Jestem szczęśliwym posiadaczem Scenica '98 z silnikiem 1,9 dTi. Może nie jest to typowa Meganka, ale z tyłu na klapie widnieje ten napis, więc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszeq Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam sie i ja Pozdrawiam wszystkich uzyszkodnikow megane Moj bolid to megane 1.9dci z 2002r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinez11 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam Wszystkich, od tygodnia jestem posiadaczem Renault Megane Classis 1.6RT z 99 roku. Jak na razie super auto. Nawet w lewostronnym ruchu jak tu w Dublinie. Pozdrawiam Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miechur Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam wszystkich serdecznie 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi