sadisticescape Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 jest tak jak mówisz, w czasie gwarancji nie można ruszać. za 4 lata jednak to poejrzewam ze te lampy to będzie norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Tylko że ja za 4 lata to tego się pozbywam i biorę następne auto w leasing - polskie podatki :-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Ja planuję w przyszłym roku jak już będzie po gwarancji, włożyć full led a swoje halogeny sprzedać. Edit: Widzieliście jakie światła ma megane rs? Nareszcie kierunkowskazy są ledowe: Edytowane 17 Czerwca 2018 przez lol19pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaszczyk Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 I jak? Ktoś wymieniał już te lampy w Megane iv na ledy? Bo właśnie też jestem w tym temacie i szukam informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 16 godzin temu, Piaszczyk napisał: Bo właśnie też jestem w tym temacie i szukam informacji. Szukaj dalej. Było na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos93 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Panowie to jak to jest z tymi lampami? Czy da się je zamienić czy nie ? Mam grand scenica 2019r 1,7 blue dci 120 km w wersji ZEN .Czy można tu kupić byle jaką lampę do tego modelu led pure vision na Allegro i tak po prostu ją przełożyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe46 Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Odświeżę temat,bo sam zmieniałem z soczewek na full ledy. kostki pasują bez problemu,natomiast nie jest prawdą ,że świecą od razu .Fakt załączą się ,ale dzienne nie świecą za każdym razem,dlatego trzeba podpiąć pod np.ddt4all i zmienić ustawienia lamp na ledy .A faktem jest,że ledy są o niebo lepsze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi