[email protected] Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Fotki przed montażem opon... Widać kilka niedoskonałości ale to chyba taki urok piaskowania kilkuletnich felg A tak wyglądały wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Całkiem spoko. Jaki jest koszt wykonania takiej usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Co to za jasne obszary wewnątrz felg na tarczy felgi? Na 2 zdjęciu. To gra światła, czy ślady po jakimś stojaku, na którym były malowane? I czy tam są domalowane? Po za tym dobrze wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Patrząc na zdjęcia, wydaje mi się, że moje bardziej się błyszczą - czy to jest połysk, czy mat (pół-mat)? Ale wyglądają bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 320 zł za komplet. To refleksy światła, lakier jest jednolity na całym obszarze. Kolor to pół mat, jakaś farba z cynkiem. Oponki właśnie założyłem, wyglądają całkiem nieźle, przy wyważaniu nawet nie trzeba było dużo ciężarków dobijać - 5 do 10 g, na jednej max. 20 g. Zapomniałem tylko śrub do kół stalowych i zamontowali mi na tych z ruchomym pierścieniem od alu, ponoć mogą być ale jutro sam zmienię. Czekam na śnieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 20 minut temu, [email protected] napisał: Zapomniałem tylko śrub do kół stalowych i zamontowali mi na tych z ruchomym pierścieniem od alu, ponoć mogą być ale jutro sam zmienię. Mogą być, ja tak jeżdżę w Megane II od 2012, ale jeśli chcesz, to zmień. Śruby nieprzykryte kołpaczkiem alufelgi robią się matowe, ale ocynk ogniowy sam nie zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Opony z bliska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi