marek789 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam, zastanawiam się nad polskimi komunikatami w przed lifcie. Wiem że występowały takie liczniki w końcowych partiach Meganek phI. Jest ktoś może na forum kto jest w posiadaniu takiego licznika? Na odwrocie licznika jest etykieta* i na niej jest coś takiego jest SW. W tym przypadku V09.03. Czy w wyższych wersjach tzn 09.05 był już język polski wgrany? Jak wygląda czcionka? Są polskie znaki? Drugie pytanie odnośnie przebiegu, obecnie mam na liczniku coś ponad 220k jeżeli zakupię licznik który będzie mieć powiedzmy 180k to przeskoczy automatycznie do tego 220k? Bądź załóżmy sytuacje odwrotną że kupię licznik który miał 250k to czy się cofnie automatycznie do 220k? *Zdjęcie nie jest mojego autorstwa - podglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Język Polski jest również w Twoim roczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Niestety nie jest obsługiwany, przy próbie zmiany na polski przełącza się mimo to na angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Przed liftem nie ma możliwości zainstalowania języka polskiego. Po lifcie jest język polski ale też jest inny licznik (inne kostki i inna instalacja). LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 No jednak jak dla mnie to jest licznik z przedlifta więc w rocznikach z 2005 roku jak się dowiedziałem jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tak, ale w wersjach gdy montowane już były liczniki nowego typu, takie jak w poliftowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 a odnośnie przebiegu, z licznikiem od kogoś dziedziczysz jego przebieg. NIc sie samo nie zmienia. Przebieg jest zapisany tylko w liczniku i na karcie ale nietrwale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gufy78 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Witam Mam Megane II cc z 2004, jezyk niemiecki. Jak zmienic na angielski? Musze podlaczyc do komputera czy mozna gdzies w opcjach? Jesli trzeba podlaczyc do kompa to prosilbym o kontakt od kogos z Wroclawia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr35is Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Tylko Clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Nieprawda, zmienisz za pomocą ELM-a. Sam zmieniałem tak jak tutaj. O powodzeniu akcji decyduje szybkość wpisania odpowiednich kodów (przeczytasz o co chodzi w linku który podałem). Ja używałem skrótów klawiszowych ctrl+c i ctrl+V i poszło bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Wieloma diagnoskopami można to przestawić. Dziś każdy warsztat ma do tego narzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi