AdamiGo Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 TUTAJ macie odnośnik do sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Fajny gadżet. Widziałem, że mają też do MIII, do przemyślenia. A jak z grubością? Klapa nie ociera? Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Luz jest. Grubość to na oko 1-2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Dzięki. A zastanawiałeś się jak będzie z demontażem? Jak czytam to jest przyklejone na mocne taśmy 3M czyli jak już nakleić to chyba na wieki wieków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @pbet, tyle że w Megane III zderzak prawie nie wystaje spod klapy, a po 2. to ta część jest nielakierowana. Zastanawiam się jak ze zbieraniem się pod tym wody, brudu... W kwestii estetyki, wydaje mi się, że do samochodu, w którym nie ma grama chromu/"chromu", zwłaszcza w kolorze ciemnym (czarny etoile), nie wyglądałoby do dobrze. Tu kolega @AdamiGo ma wstawkę chromowaną na tylnej klapie, więc nie jest źle. W MIII tylko logo, ew. emblemat wersji silnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Pbet, jak wytrwa minimum 4 lata to już nie będzie mój problem. Nie zdziwił bym się jak po 2-3 latach samo zacznie odchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi