news77 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam. Jadę jutro obejrzeć ten samochód: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-16v-113-km-2006-rok-org-przebieg-klima-koszt-rej-tylko-256-zl-ID6z7oAe.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Czy ktoś się dopatrzy jakiś defektów ? Dla mnie cena podejrzanie niska , na zdjęciach w mojej ocenie wszystko spoko a po rozmowie telefonicznej nie mam zastrzeżeń. Na co zwrócić uwagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 12 minut temu, news77 napisał: Na co zwrócić uwagę ? Na wszystko na co trzeba zwrócić uwagę kupując samochód. Mnie zastanawia co to jest za element pod schowkiem z lewej od nóg pasażera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
news77 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Też mnie zastanawia co to jest i jutro pewnie się dowiem. Cena mnie cały czas zastanawia bo za polifta z takim wyposażeniem jest masa ogłoszeń 3 tyś. droższe . Za ile musieli go ściągnąć że opłaca im się sprzedawać go za tyle. Może jestem przewrażliwiony ale mało ufam komisom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Prawidłowo i nie ufaj Oni chcą sprzedać, Ty chcesz kupić. Żaden nie chce dla drugiego dobrze. Mi się z fotek nic nie rzuca szczególnego w oczy dlatego ważne jest by przetrzepać auto na miejscu jak najbardziej się da. W 99% sprowadzonych (i nie tylko) samochodach coś będzie. Ten już przynajmniej od miesiąca stoi. Jakby był perfekcyjny to już dawno by go nie było. Link. No i jeszcze jedno, auto jest na jakiś chińskich oponach Link Edytowane 29 Listopada 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Wygląda jak coś à la skandynawska wersja: spryski do zwykłych lamp, podgrzewane fotele, a te elementy u pasażera to mogą być po demontażu piecyka elektrycznego. Pomarszczona podłoga bagażnika, więc może coś było w tył. Tylna wycieraczka przekręcona o 180 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 @konwil możesz mieć rację, widziałeś kraj pochodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No właśnie nie, gdyż oglądam mobilnie zaraz spr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Wróciłem do gry A widzicie: Szwecja. To możliwe, że to od piecyka. Widziałem takie w Focusach w Finlandii, dokładnie w tym miejscu. No i te spryski... Edytowane 29 Listopada 2017 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Spryski, bo ma ksenony, Podgrzewane fotele, climatronik ja mam również w wersji luxe expresion. Brak osłony na silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Przed chwilą, jabrze napisał: Spryski, bo ma ksenony, No to ma i xenony i ich regulację wewnątrz Stąd moja teoria. Jeśli chodzi o wersję, to Dynamique, mam to samo. Oczywiście, że można je doposażyć, ale jak złożyć wszystko do kupy + kraj pochodzenia, to faktycznie zbliża nas do spójnej całości. W Szwecji jeszcze takie dodatkowe reflektory montują z przodu, dodatkowo, ale tu nie ma śladów. Edytowane 29 Listopada 2017 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No i patrzę na zdjęcie silnika... czytam nie był myty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 2006 i taki nr VIN - może się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Coś mi nie pasują progi. Z prawej i z lewej strony wgniecione tak jakby na jakimś pasie wyciągali go z wody Poza tym mocno zmęczone wnętrze. Skoro widać to na zdjęciach to w realu tylko będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) No chyba nie się mylisz @jabrze, VIN jest błędny - widać na zdjęciu poprawny VF1KM1R0H36261383. Tyle się zmieściło (źródło). Edytowane 29 Listopada 2017 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi