kondziomwteam Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Czesc, XXX Mam problem - zawsze otwieralem swoja Meganke (2003 2.0 136km) w ten sposob, ze podchodzilem do auta z karta w kieszeni i przez szarpniecie klamki auto otwieralo zamek. XXX Od dzis jest inaczej - nie otwiera. Otworzyc moge tylko przez nacisniecie przycisku na karcie. XXX Czytalem podobny temat ale tam nawet karta nie dzialala. XXX XXX Jakies rady? Jestem w trasie ale pomyslalem, ze sprobuje z rezerwowa karta. Moze bateria slabnie? XXX Z gory dzieki za jakiekolwiek info. Uwaga, aktualizacja: XXX od pasazera dziala (tyl i przod) XXX XXX REGULAMIN 5.9 Zabrania się nadmiernego i niepotrzebnego stosowania klawisza ENTER, co w efekcie powoduje niepotrzebne wydłużenie postu. 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 W zamku po lewej stronie uszkodzony włącznik w czujniku optycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziomwteam Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dzieki za info. Mam zatem dwa pytania. U kogo konkretnie mozna to naprawic? Jakis elektromechanik? I jaki koszt na oko? Drugie pytanie - czy jesli mi to nie przeszkadza to moge olac temat, czy moze to pociagnac dalsze usterki? REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Wymienić można samemu lub u jakiegoś elektromechanika/mechanika musisz popytać (nie każdy chce się w takie rzeczy bawić). Koszt to używka za niewielkie pieniądze (ale bierz tylko z gwarancją zwrotu, bo nie zawsze używana działa). Nowa część to zaporowa cena w porównaniu do używki, ale pewność działania - wybierz sam. Jeżeli Ci to nie przeszkadza to możesz tego nie naprawiać, nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 To ciekawa sprawa bo u mnie też to nie działa , kumpel ma nową Fluence i u niego też nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorzmeg2 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Można wymienić mikrostyk w czujniku optycznym.Ja zamierzam w zrobić tak, że będę otwierał przyciskiem zamykania na klamce lewej tylnej, wystarczy pozamieniać przewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi