Mislaw Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Dzień doberek mam pytanie jakiś czas temu wymieniłem w swojej Megi radio z BT i USB na panelu przednim oczywiście też wyświetlacz na mozaikowy teraz czas na dalsze zakupy i chce dokupić mikrofon ( będę musiał przedłużyć przewody od słupka ) i pilot i tu pytanie który z nich wybrać . Czym się różnią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi777 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) W drugim jest przycisk do książki telefonicznej. Kabli niekoniecznie trzeba przedłużać. Zdejmij przednią lampkę i wsadź rękę bo powinien kabel od mikrofonu wystawać. Nowy mikrofon w ASO kosztuje 80zł więc używanego się nie opłaca kupować. Też dokładałem mikrofon i wiązka była schowana na przy lampce Edytowane 14 Grudnia 2017 przez toudi777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Wkładam i dupa nic nie było a jak miałem radio wyjęte widziałem że z radia kable wychodzą do mikrofonu więc podejrzewam że kończą się w słupku . Dzięki za odp . Rozumie że jak książka to mogę nawiązać połączenie bez dotykania telefonu ? A czy książka to jest w pamięci radia czy nie . Bo jak dodam kontakty moje i żony to troszkę będzie syf . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Książka aktualizuje się po połączeniu radia z telefonem .Nie ma takiej możliwości ,że kontakty pozostaną w pamięci radia czyli nigdy nie będziesz miał kontaktów twoich i żony jednocześnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ok dziękuję . Co gorsza szukałem dziś po omacku ręką miejsce na mikrofon i nic nie czuje ani przed ani za lampka . Trzeba będzie chyba wziąść małe lusterko inspekcyjne i zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi