ziolek18 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam XXX Na powitanie chciałbym życzyć wszystkim forumowiczom wesołych świąt zanim przejdę do sedna XXX Mój problem jest prosty lecz mało zrozumiały ... mianowicie w mojej Megance jest owy problem gdy podczas odpalania po dłuższym postoju ( noc ) auto nie pali od strzała trzeba kręcić w nieskończoność bądź gruszką od paliwa pompować w opór by paliwo dostało się do silnika i auto zakręciło ... dodatkowo dodam że w układzie paliwa ( od gruszki do silnika ) w wężach pojawia się dużo powietrza niewiadomo skąd się biorącego ... jeśli ktoś miał problem podobnej natury i portafi go rozwiązać proszę o pomoc bo ta usterka jest naprawde denerwująca... dodam też że kiedy auto już zakręci pojawia się chmura białego dymu i po rozgrzaniu i zgaszeniu auta samochód nie ma problemów z rozruchem pali wtedy od strzała i nie kopci ... czytałem też że jakieś zawory zwrotne ale nie mam bladego pojęcia jak to zamontować ... Dodam zdjęcie owego powietrza XXX Mała prośba ktoś by mógł owe komunikaty mi przetłumaczyć? chodzi o Electronic Falut i Check Injection będę wdzięczny XXX Dziękuję i pozdrawiam XXX REGULAMIN pkt. 5.9 Zabrania się nadmiernego i niepotrzebnego stosowania klawisza ENTER...-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Warto poszukać na forum np; 1.5 dci odpala długo rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Widać że gruszka nie jest oryginalna i od tego bym zaczął ,a następnie trzeba szukać gdzie do układu paliwowego dostaje się powietrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi