JackHeir Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam , Czy może ktoś orientuje się gdzie są bezpieczniki od świateł stopu w Megane III Anglik sprawdzałem w kabine koło schowka jest mała skrzynka z bezpiecznikami ale nic nie jest opisane jaki bezpicznik jest od czego , to samo jest w skrzynce z bezpiecznikami w komorze silnika też nie ma opisu bezpieczników . Próbowałem szukac czujnika stopu na pedale hamulca ale nie ma go tam , są jakieś dwa czujniki na pedale sprzęgła , czy może mi ktoś pomóc z tym problemem , z góry wielkie dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 W dziale "pliki" masz rozpisane wszystkie bezpieczniki do M3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek205 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Czujnik jest nad pedałem hamulca. u mnie jest biały z pomarańczową końcówką. Trzeba odgiąć kawałek plastiku i go zobaczysz. Możliwe że czujnik Ci się uszkodził lub jest cały czas w pozycji wciśniętej. w ASO 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Uszkodzony czujnik jw., powoduje komunikat "usterka elektroniki" na liczniku. W Meganie II miałem taki problem, ale wówczas nie świeciło tylko trzecie światło stop. Koszt w ASO to faktycznie ok. 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi