bodzius91 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Witam. Koleszka jest zainteresowany kupnem tej meganki. Co sądzicie o tym egzemplarzu? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-diesel-160ps-gt-line-max-opcja-skora-jedyna-taka-55tys-km-ID6zcpkG.html#5466ec5080 Jedynie co mi się nie podoba to klapa bagażnika jakoś niezbyt spasowana lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba3 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Spasowanie klapy często jest ,, nie idealne " , natomiast auto z Francji ? Bardzo rzadko przyjeżdżają w całości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzius91 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 To akurat wiem ale sam mam bitą megi 3 już 5 lat i nic się nie dzieje wiec kwestia tego jak mocno bity i jak dbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Doświadczenie życiowe uczy, aby nie robić interesów z: -oszustami ( możliwe skręcenie licznika, sam się reklamuje że jedyna taka.., może tak skręcona) - z idiotami ( bo można się od nich zarazić) , co kupują tak drogie auto i jeżdżą nim tylko do kościoła 55 tys /8 lat , to wychodzi niecałe 7 tys/rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 kacper69 - tutaj przebieg jest prawdopodobnie prawdziwy. Doświadczenie podpowiada mi, że auto było grubo trafione i 2-3 lata leżało aż ktoś je kupi i poskleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) niebianskaskurwoala Może masz rację, a to tylko dodaje kolejny punkt do mojego doświadczenia życiowego, żeby nie kupować okazji. Chętnie bym rzucił okiem na fotki dokumentów badań technicznych i fotki książki przeglądów. Jak handlarz tego nie udostępnia, to wyraźnie się wstydzi pochodzenia tego auta. Czasami po VIN da się sprawdzić "te" sprawy. Edytowane 7 Stycznia 2018 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertokot25 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Pewnie leżała gdzieś zapomniana pod płotem aż ktoś się nad nią zlituje i da jej drugie życie wPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi