radosny Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Panowie, jak podnieść/przesunąć tylną kanapę? W poprzednich samochodach chwytałem od spodu siedzisko i zwyczajnie dźwigałem do góry, tutaj w M4 coś je trzyma... czy to w ogóle możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Tylko oparcie się składa. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosny Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Czy model intense ma środkowy podłokietnik w 2 rzędzie siedzeń wyciągany z oparcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Intens. Mój nie ma - egzemplarz z listopada 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Zajrzyj do cenników. Hatchback ma od wersji GT line, grand coupe w intens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 mój ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi