LTar Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 tak, trzeba ją zakodować. Chyba 5 razy zablokować i odblokować samochód. Tak mi się coś kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinezzz Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Dzięki, spróbuję. Edit: blokowanie/odblokowanie nie pomaga. EDIT2: Po prostu trzeba zajrzeć do instrukcji obsługi :-p ... Czterokrotnie nacisnąć jeden z przycisków na karcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGda Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 U mnie po wymianie komunikat pojawił się tylko raz. Nic szczególnego nie robiłem. Może dlatego, że nie korzystam z trybu "wolne ręce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Ja korzystam z trybu "wolne ręce" i od razu po wymianie komunikat znika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) Ja już 2 razy wymieniałem baterię i nic po wymianie nie robiłem. Edytowane 3 Października 2019 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Od nowości 15 miesięcy minęło i trafem tutaj bo bateria pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 https://www.ikea.com/pl/pl/p/plattboj-bateria-litowa-80291156/ 4 zł - 8 szt i spokój na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielta82 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 samemu wymiencie baterie nie ma sensu do aso Regulamin forum się kłania odnośnie zasad pisania. Przeczytaj przed wysłaniem co palce nastukały, popraw błędy, wstaw odpowiednie znaki przestankowe. Trochę szacunku dla czytających - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekzZoo Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Cześć, Megane IV miałem komunikat o wymianie karty po ok 2 latach, po tej wymianie auto po około 2 MC. Odmówiło otworzenia. Ponownie wymieniłem baterie i teraz średnio wymieniam baterie co 1 MC. Problem powraca - po ok 4 tyg użytkowania auto odmawia otwarcia(oczywiście wcześniej pojawia się komunikat na desce o potrzebie wymiany karty) ps. Wymieniałem baterie na różnych producentów, efekt jest taki że raz trzyma 3 tyg. a raz 5 tyg. Czy możecie podsunąć jakiś pomysł co może być NOK? Z góry dziękuję za chęć pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 A robisz adaptacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Z druga kartą też tak jest?? Jeśli nie to wg. mnie uszkodzona karta (zwarcie, zwiększony pobór prądu). Ja zapobiegawczo (bez czekania na komunikat) wymieniam baterie w karcie 1x w roku od 15 lat i to jest wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi