smarcin3 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 witam serdecznie , bardzo prosiłbym o ocenę czy jest sens jechać oglądać ? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-scenic-1-6-16v-dynamique-oplacony-serwisowany-bardzo-ladny-ID6zCIad.html#beee86a0ca https://www.otomoto.pl/oferta/renault-scenic-100-bezwypadkowy-stan-idealny-serwisowany-aso-ID6zDeAi.html#5ed4d3669e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Nie byłbyś zainteresowany moim, wystawionym na forumowej giełdzie? Do zrobienia próg i tylne drzwi. Rozrząd, oleje, filtry, świece nowe. Zawieszenie, hamulce jak nowe, wnętrze też. Przebieg potwierdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Pierwszy: nie widzę naklejek na progach (może są, ale nie widać). Brak śruby centralnej przy zderzaku - do sprawdzenie cały przód. Drugi: zdjęcia trochę podpicowane, niby ich dużo ale tak zrobione, żeby za dużo nie było widać kluczowych elementów. Zauważyłem tylko brak napisu "renault" na pokrywie bagażnika. Najlepiej obejrzyj ten trzeci od @meganecoupe02 będziesz wiedział chociaż co naprawiałeś, a tak i tak kupisz naprawiany tylko nie będziesz wiedział jak bardzo był uszkodzony lub odmłodzony licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 1. Słabe zdjęcia typowo pod sprzedaż Brak wklejek na tylnych błotnikach lub ich po prosu nie widać na jasnym lakierze. W ogłoszeniu brak zaznaczonego "bezwypadkowy". Wnętrze wygląda ładnie co sugerowałoby poprawność przebiegu. 2. To samo brak wklejek na tylnych błotnikach. Słabe wyposażenie, manualna klimatyzacja. Nie jestem pewien czy w tej wersji wyposażenia występowała skórzana kierownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 4 godziny temu, mireczek01 napisał: Najlepiej obejrzyj ten trzeci od @meganecoupe02 będziesz wiedział chociaż co naprawiałeś, a tak i tak kupisz naprawiany tylko nie będziesz wiedział jak bardzo był uszkodzony lub odmłodzony licznik. Ale tam już coś było bo poducha z przed lifta i decha chyba też (słabo widać).A co do uszkodzeń to kosmetyka i chociaż wiadomo dlaczego autko zostało przeznaczone do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Krzychu73 niestety nie masz racji z poduchą i konsolą - w tej wersji wyposażenia były takie poduszki. Jak przejrzysz ogłoszenia to też to zauważysz. Auto, które oferuję na 100% nie miało żadnej przygody z przodu. Stan poza uszkodzeniem określam jako idealny. Wrzuciłem ogłoszenie na forum, bo rzadko zdarza się samochód w takim stanie. Uszkodzenie progu i drzwi prawdopodobnie będę niedługo naprawiać, a chciałem sprzedać w takim stanie jak jest, żeby nikt nie powiedział, że auto było zespawane z dwóch. Takie auta na zachodzie zaczynają się od 5 tys euro. Koszt naprawy "mojego" to ok 1000zl. Poza tym nie wymaga żadnego wkładu finansowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 1 godzinę temu, krzychu73 napisał: Ale tam już coś było bo poducha z przed lifta i decha chyba też Ściągnij sobie katalog i zobaczysz, że srebrna obwódka w poduszce w polificie, w słabszych wersjach była za dopłatą + skóra na kierownicy i biegach. Tak samo w megane II. Natomiast jak zobaczysz przedlift ze srebrna obwódką, to na pewno zmieniona była poduszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Żeby była pewność - zdjąłem poduszkę kierowcy i jest na niej data: 18.11.2007 (zdjęcie w załączniku. Przesyłam też kilka innych zdjęć, w tym książki serwisowej i historii napraw z Renault. Nr VIN i tabliczka znamionowa do wglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 To przepraszam za zamęt, miałem polifta i właśnie miał srebną obwódke i w paru innych też ją widziałem, nie sądziłem że ta obwódka to tzw. wypas.Czyli ten sceniol całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi