Papf Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Otóż dzisiaj szukając czegoś pod siedzeniem kierowcy zauważyłem że zwisa mi sobie radośnie takie o to coś (krańcowka?): Pytanie gdzie powinna być zamontowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Do prowadnicy fotela. Decyduje o stopniu napełnienia poduszki powietrznej w zależności od ustawienia fotela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ale w którym dokładnie miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) W MII było takie jedno miejsce, w które ten czujnik pasował idealnie. Tą metalową blaszką do dołu. Edytowane 11 Marca 2018 przez pbet Błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Szukaj w środkowej części prowadnicy, ma być tak założone by przesuwanie fotela powodowało naciśnięcie na blaszkę i zadziałanie mikroprzełącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Jak się komuś będzie chciało czy mógłby zrobić zdjęcie (stawiam że tylko w wersji coupe)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 W każdej wersji. Jak nie zapomnę to jutro rano cyknę. No chyba, że ktoś mnie uprzedzi @PapfProsze bardzo: Czyli jednak blaszką do dołu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 @pbet bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Dzisiaj dopiero miałem chwilę i po walce się nie udało, zauważyłem że mam tam jeszcze takie coś (zaznaczone na żółto) czego @pbet nie ma i mnie to przerosło Jakby miał ktoś też coś takiego (zaznaczonego na żółto) prosiłbym o zdjęcie jak to tam jest zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) A to nie do tego właśnie ma być przyczepiony czujnik? Tak wygląda. A montaż z tego co pamiętam w MII na klik. Najpierw jedną stronę przyłożyć, a druga wcisnąć i powinno złapać tymi haczykami z boku czujnika. Edytowane 11 Marca 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 No właśnie tylko co w co powinno wejść? Czarne "wypustki" czujnika w co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 W to wyżłobienie w mocowaniu. Z jednej i z drugiej strony. Może ten temat Ci trochę pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 W moim takich bolców jak w przytoczonym temacie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 A to może coś się połamało. Temat jest z MII więc wyglądać może to inaczej ale zasada jest podobna. A czujnik wygląda tak jak ten z mojego zdjęcia? Wrzuć lepsze fotki czujnika i mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi