mlody.77 Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Wydaje mi się, że mam tę glosniczki bo słuchajac przez BT one grają, tylko przez FM nie grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 To jest raczej niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dnia 9.03.2018 o 13:25, konwil napisał: Tak sobie myślę, że to może dlatego, że mało słucham muzyki z radia (głównie Tok FM), więc może macie rację - sprawdzę dzisiaj jakiś RMF, Zet... Faktycznie muzyka z radia jest jakby bez basów - sprawdzałem w piątek. 16 godzin temu, mlody.77 napisał: Wydaje mi się, że mam tę glosniczki bo słuchajac przez BT one grają, tylko przez FM nie grają Wg mnie również jest to niemożliwe. Czy głośniki są - trzeba zajrzeć pod maskownicę, niemniej wystarczy przy odpowiedniej głośności i muzyce zakryć dłonią głośnik wysokotonowy - u mnie od razu jest słyszalna różnica. I co więcej - te głośniczki nie nadają basu/głębi, więc tu bym nie szukał problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi