Alone Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Witam, Okazało się, że nie jestem w stanie wkręcić ucha do holowania z tyłu - śruba po prostu wpada, gwint powinien być w belce czy w mocowaniu pod belką?(zastanawiam się czy wspawać nakrętkę czy kupić nowe(tylko właśnie co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Śrubę wkręcasz w nakrętkę przyspawaną do podłużnicy tylnej. Jest ona za osłoną (srebrną na zdjęciu) mocowania haka holowniczego. W srebrnej osłonie jest otwór (nacięcie zaznaczone na czerwono) przez które wkręcasz hak. Zdjęcie z kombi ale w każdej wersji jest tak samo. Skoro nie ma tej nakrętki, to raczej oznacza, że blacharz co naprawiał tył coś niedokładnie poskładał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) A nie z prawej strony ta nakrętka? A w belce zderzaka może być otwór przez który przekładasz śrubę ucha. Edytowane 24 Marca 2018 przez krzychu73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Z tyłu z lewej strony. 5 minut temu, krzychu73 napisał: A w belce zderzaka może być otwór Tak przez otwór przekładasz i wkręcasz w nadwoziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alone Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Czyli musi przejść aż przez tą srebrną taśmę (czyli mam nieoryginalną śrubę bo jest za krótka i nie jestem w stanie tej taśmy "przebić") no nic muszę dorwać jakąś dłuższą śrubę i zobaczyć co i jak Dzięki za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Wklej zdjęcie haka który masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alone Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) może ktoś pamięta ile długości powinna mieć ta śruba? (moja ma niecałe 17cm) WP_20180325_17_29_17_Raw[1] Edytowane 26 Marca 2018 przez Alone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi