Naruto Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Spoko tylko ich cena zwala z nóg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 To cena za 4 sztuki wiec jest zupełnie normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naruto Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Faktycznie zle popatrzylem Postanowilem kupic Lesjofors 4072954 . Obecnie u mnie odlegosc miedzy kolem a nadkolem to 12cm. Dam znac po wymianie czy cos sie zmienilo. Edytowane 6 Marca 2020 przez Naruto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astma Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Continental I suplex to sa sprężyny z wersji na Rosję. Polecam omijać szerokim łukiem. Wahacze RTE też nie polecam bo też wersja na Rosję szkoda czasu i pieniędzy. Szkoda że wielu producentów sprzedaje części do Ruskich Megane. Amorki polecam blistein. Jak coś mam komplet przód i tył używanych założonych 4 miesiące temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 A "Ruskie Megane" są jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Ja mam założone sprężyny KAYABA z przodu od ponad roku i też mam auto podniesione, zakup był po prostu ze względu że stara sprężyna która była wcześniej zamontowana (komplet przód :):)) firmy JAMEX mi pękła. Więc zakupiłem KAY żeby mieć lepszy komfort przecież sprężyny bardzo dobre no i tu się zaczął problem. na tych sprężynach auto podniosło się do (przeswit miedzy kołem a nadkolem - 13-13,5 cm) wiec bardzo nie ładnie), trochę mnie to wkurza. zastanawiam się nad wymianą chyba pójdę w stronę starych sprężyn - JAMEX Zdjęcia poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Kup sobie komplet nowych Eibach i będzie super. Troszkę niżej jak seria, trochę sztywniej. Jak lubisz ładnie wyglądające auto i lekko poprawione właściwości jezdne to jest to najlepsze rozwiązanie, wielokrotnie przeze mnie sorawdzone. Oczywiście nie jest to kompletne zawieszenie sportowe ale poprawa względem serii jest. Koszta też nie porażające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naruto Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Po wymianie sprężyn na obniżające Jamex dystans miedzy nadkolem a oponą zmniejszył się z 12 cm do 6cm . Auto wygląda teraz o wiele lepiej a także lepiej się prowadzi. Pozdro. Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez Naruto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi