materwyx Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Czy ktoś z Was z Warszawy lub Lublina może pomóc w założeniu tempomat ? Mogę kupić niezbędne elementy, jednak totalnie się na tym nie znam. Mam Megane z grudnia 2009 kombi 1.5 86km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Polecam poczytać: https://megane.com.pl/topic/26999-aktywacja-tempomatu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Jak wszystko złożysz do kupy, zapraszam na Wilanów na aktywację tego w aucie. Z montażem sobie poradzisz. To nic trudnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
materwyx Opublikowano 25 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Czyli rozumiem, że mam kupić kierownicę z przełącznikami, oraz przycisk do aktywacji tempomatu tak ? Czy ktoś wie, czy w wersji 1.5 DCI 86 KM z końca 2009 roku trzeba zmieniać licznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi