Baszar Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Jak w temacie , gdzie znajdę jaką posiadam wersje wyposażeniową auta. Pozdrawiam Edytowane 20 Maja 2018 przez Baszar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Powinieneś znaleźć coś niecoś w serwisie Moje Renault: Edytowane 21 Maja 2018 przez konwil Uzupełnienie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 A w aplikacji mobilnej trochę więcej szczegółów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Ludki, ktoś wie jak OGARNĄĆ date pierwszej rejestracji auta? auto sprowadzone z francji, Ja w polsce jestem drugim wlascicielem i za cholere nie wiem kiedy bylo zarejestrowane, a chciałbym się zalogować do tej aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Powinieneś mieć jakąś kartę pojazdu, tam jest napisana data pierwszej rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 A dowód rejestracyjny co mówi? Pozycja B. Przed chwilą, Baszar napisał: Powinieneś mieć jakąś kartę pojazdu Powinieneś. Nie masz? To jak udało Ci się przerejestrować samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Karta pojazdu!!! Zupełnie zapomniałem, dzieki wielkie chłopaki ! Panowie jak w tej aplikacji dojsc do wersji wyposażenia ? u mnie tego nie pokazuje w ogole, jedyne co się dowiedziałem to to, że do 2021 mam jeszcze gwarancje antykorozyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 W dziale "Pliki" masz katalogi, po wyposażeniu i wnętrzu raczej rozpoznasz. Na zrzucie widać, że to wersja Dynamique. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 14 godzin temu, czik3n napisał: (...) jedyne co się dowiedziałem to to, że do 2021 mam jeszcze gwarancje antykorozyjną Ja też mam aktywną ww. gwarancję w aucie z 2008 Niestety, jeśli nie robiłeś corocznych przeglądów antykorozyjnych w ASO, to raczej jest to aktywność martwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Swoją drogą niby renówka ( miałem I ph I zgniła ), ale ta 3 zero oznak korozji od spodu czy na jakichkolwiek rogach, od spodu zardzewiały tylko lekko tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Moja "dwójka" też wygląda nieźle, choć w paru miejscach już usuwałem korozję, a progi od spodu mam zrobione barankiem. Auto w tym roku skończy 10 lat. A z "trójką" zamierzam jeździć do ASO, póki co - koszt na poz. 120 zł brutto za taki przegląd antykorozyjny, raz w roku, a nóż się przyda... Do przemyślenia. A co do stanu blach, to teść ma MIII z 2010 i również wygląda bardzo dobrze pod tym kątem. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez konwil Poprawa logiki wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dnia 21.05.2018 o 11:47, pbet napisał: A w aplikacji mobilnej trochę więcej szczegółów: Jak nazywa się ta aplikacja bo nie mogę odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 My renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Już jej nie ma w sklepie play .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi