dzikuman Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Dnia 8.06.2018 o 01:42, kamil007 napisał: A i najważniejsze odblokowanie AA i car Play możliwe jest w trybie DV jedynie w wersji 3.3.x. W wersji 2.x.x musimy zapatrzyć się w kabel i uruchomić usługę przy pomocy laptopa. Chyba że ktoś zgra obraz systemu w wersji 3.3 i zainstaluje na wersji 2.x.x (we Francji i Rosji) już próbowali z powodzeniem Hejo wszystkim, Właśnie zacząłem grzebać w dd4all w Megance GT - łudzę się, że ustawie Android Auto na 2.2.x.x - ustawienia są do włączenia AA - wszystko jak w poradnikach, ale po zapisaniu zmian i resecie r-linka wszystko wraca do ustawień poprzednich. Nic nie zapisuje. Można o podpowiedź gdzie mogę uruchomić usługę ręcznie ? z poziomu dd4all czy DM ? --- A swoją drogą czy patrzyliście jak zrobić myk z powrotem do trybu perso po kliknięciu w RS ? - w Perso jeżdżę, ale czasem potrzeba włączyć na pare chwil sportowy - kolejne kliknięcie w RS i wraca do trybu Normal - a wolałbym perso - Da rade ustawić ? To jest rozwiązanie na moje pytanie ? -> Dnia 6.08.2018 o 16:21, chucky80 napisał: DiagRw -> MEX -> CF_MEX_Mode_Default -> Perso DiagRw -> MEX -> CF_MEXStart_Mode -> Previous Edytowane 25 Października 2018 przez dzikuman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_m Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Niestety u mnie podobnie wygląda sytuacja z AA 2.2 jak i z ustawieniem trybu person. Może ktoś posiada link do tych Rosyjskich lub Francuskich stron, albo wiedzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 koledzy jeszcze nic nie kombinowałem, ale chciałbym w swojej megance rlink 2.2... włączyć możliwość oglądania wideo w trakcie jazdy, będziemy jechać teraz z Poznania do Kielc i synek na pewno by się ucieszył, gdyby mógł oglądać swoje ulubione bajki. Dziś spróbuje wejść w tryb debugowania i ustawić co trzeba, natomiast nigdzie nikt nie odpisał, jak się z tego trybu wychodzi... Czy mogę poprosić o małą wskazówkę ?? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 .... po co? Nie rozumiem. Ja córce kupiłem tablet i zamontowane na fotelu tak że może spokojnie oglądać całą drogę a na w tym czasie mam dostęp do nawigacji i innych ustawień samochodu. Nie przekombinowujesz czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 37 minut temu, szczepanb napisał: będziemy jechać teraz z Poznania do Kielc i synek na pewno by się ucieszył, gdyby mógł oglądać swoje ulubione bajki. Raczej wychylanie się z tylnego fotela, aby zobaczyć ekran nie jest wygodne. Po takiej podróży w jednej pozycji dziecko będzie obolałe... Tak jak pisze @LTar o wiele lepszym i wygodniejszym rozwiązaniem jest kupienie uchwytu na zagłówek i zamocowanie tam tabletu lub smartfona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 no ok rozumiem ale tak czy siak szukam odpowiedzi jak się wychodzi z trybu debugowania... Czy wystarczy poprostu wyłączyć i włączyć radio jak zwykle i to wszystko ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Powiedzcie mi jak aktywować w trybie Developera temp na wyświetlaczu R Linka??? Dzisiaj zauważyłem że godzinę mam natomiast temperatura mi zniknęła z wyświetlacza. Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 udało mi się włączyć odtwarzanie filmów, synek zadowolony :) Dnia 28.08.2018 o 18:03, lukasz.sniezek napisał: Ważna uwaga NIE klikać dla opcji display mode High jeśli masz mały ekran i Med w przypadku gdy posiadasz wysoki ekran. Kliknięcie jeden z tych opcji powoduje czarny ekran i konieczny staje się reprog w ASO.. podobno da się to naprawić też w inny sposób opisywany na forach IT, SE ale u mnie nie działały. @Łukasz... wystarczy kliknąć (nawet przypadkiem) i już umiera ekran, czy po kliknięciu trzeba zrobić SAVE i dopiero wtedy robi się problem ?? Pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Prędzej czy później i tak temat skończy się wołaniem o pomoc i czarnym ekranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 @adamsxxx obym nigdy nie musiał szukać pomocy ;) ps. w razie czego jest ktoś z Poznania lub okolic ?? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Ponowię pytanie Powiedzcie mi jak aktywować w trybie Developera temp na wyświetlaczu R Linka??? Dzisiaj zauważyłem że godzinę mam natomiast temperatura mi zniknęła z wyświetlacza. Z góry bardzo dziękuję Zwał jak zwał-wskaźnik temperatury na ekranie R Linka-przywrócony w trybie Developerskim-zajęło mi to dosłownie minutę czasu.Wszystko działa i to co chciałem mam też aktywowane. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 @lubowitz78 napisz dla potomnych gdzie dokładnie szukać opcji włączenia termometru pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Wchodzimy w Diag RW. Potem szukałem na czuja. Tak jak piszę. Trwało to dosłownie minutę. Temperature display. Włączyłem bo miałem wyłączone. Save i reset R Linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanb Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 super, że się tak łatwo udało zrobić pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dziękuję Tak samo doczytałem na zagranicznym forum, że aktywowanie czujnika temp. na liczniku w wersji GT spowoduje, że najdzie na siebie graficznie temp oraz znaczek renault sport. Także warto czasami się samemu coś dowiedzieć, żeby potem nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi