lol19pl Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 @lubowitz78 Czujnik temperatury na liczniku? Temp. otoczenia czy silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 1 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Temp.otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Witam Panowie, czy mógłby ktoś z Was wrzucić krótki opis gdzie czego szukać? Np. "czujniki cofania" na wyświetlaczu głównym, itp Druga sprawa - jest tu opis jak wejść do DEV, ale jak z tego się wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Bardzo prosto się wychodzi.Nie ma nic skomplikowanego.Wciskasz dwa lub trzy razy wstecz na strzałce i już jesteś w normalnym głównym menu R Linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 czy AA aktywuje się z "ekranu głównego"? czy trzeba wybrać inne opcje? jak się nazywa i gdzie jest opcja do wskaźnika czujników cofania na liczniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 AA tylko po kablu przez OBD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 7 minut temu, lubowitz78 napisał: AA tylko po kablu przez OBD. dla R-link 3.3.16 też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Dla R-link 3.3.16 szczerze nie wiem-ale......chyba da się aktywować przez tryb Developera Szkoda,że mojego kumpla,który siedzi w takich rzeczach nie ma (tym razem na prawie miesiąc wyleciał do Anglii),to bym tutaj opisał dokładnie parę rzeczy jak zrobić od a do z Edytowane 2 Listopada 2018 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_dyszk Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 R-link 2 (3.3.16) - AA działa, wystarczy tylko na ekranie głównym włączyć Android Auto Projection Ponawiam pytanie: Jak i gdzie włączyć wskaźnik czujników cofania na zegarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 No ja Ci w tym niestety nie pomogę. Ale jako ciekawostkę dodam,że na Hiszpańskim forum pisali taką rzecz. Aktywowanie tej funkcji w wersji GT powoduje,że znika wskaźnik czujników cofania z wyświetlacza R Linka i jest tylko na wyświetlaczu licznika. Więc.......trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaldci Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Udało mi się uruchomić developer mode. Jak już zdążyłem wywnioskować gdy posiadam wersję Bose to nie da się uruchomić funkcji Rsound ?? Nie znalazłem nigdzie informacji gdzie włączyć doświetlanie zakrętów w developer mode ?? Gdzie włączyć temperaturę na liczniku ?? Gdzie włączyć wyświetlanie czujników na liczniku?? Czy doświetlanie będzie działać w podany sposób ?? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.sniezek Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Dnia 30.10.2018 o 16:52, szczepanb napisał: udało mi się włączyć odtwarzanie filmów, synek zadowolony @Łukasz... wystarczy kliknąć (nawet przypadkiem) i już umiera ekran, czy po kliknięciu trzeba zrobić SAVE i dopiero wtedy robi się problem ?? Pozdrawia Niestety wystarczy sami kliknięcie i automatycznie zrobi się restart. Znalazłem info na włoskim forum, że da się to naprawić przez ddt4 ale ja niestety nie znalazłem odpowiadającej za to opcji. Mi naprawiono to w ramach gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 właśnie jestem po udanej przekładce radia z wersji 0.1 hw w talismanie na hw 3.3 i sw 7. to co trzeba odwalić przy tym to jest koniec, jestem zmęczony psychicznie ale chociaż mogę poklikać trochę na rs monitorze i mirror linku w aucie klienta. najwięcej zrobiła ochrona komponentu pod górę - ale było warto. decha oczywiście rwana bez dyskusyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.sniezek Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Co kolego wymieniałeś? do wymiany samego panelu nie ma potrzeby demontażu deski rozdzielczej. Trzeba było coś zmieniać w systemie czy jest to przekładka plug&play? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 ale panel 'kolego' to jest zwykły ekran.................................... rlink 2 jest pod deską. co do zmian w systemie jest ochrona komponentu więc trzeba było przeczytać procesor, wyczyścić kod który uch wysyła do radia i zrobic reproga z tokenem bo jest tylko online możliwy, z płyty reproga się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi