skwierzyk Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Cześć, Kupiłem niedawno Megane III 1.4 TCe . Docelowo chciałbym założyć gaz, wiem że jest tu mnóstwo tematów o lpg w tym silniku. Poszukuję osoby z Poznania lub okolic albo kontaktu do dobrego warsztatu który dobrze wykona robotę. Założenie lpg ewentualnie założenie lpg + chip . Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Najlepiej przestudiować lpg-forum.pl, tam znajdziesz ludzi lepiej obeznanych w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwierzyk Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Dzięki, na pewno zajrzę. Może jednak jest tu ktoś kto zakładał gaz do 1.4 TCe w Poznaniu lub okolicach i może się wypowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Auto Gazownia Gniezno http://www.autogazownia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwierzyk Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 @mich64 możesz jakoś uargumentować wybór? Wolałbym jednak coś bliżej Poznania , no chyba że ma ktoś w WLKP warsztat z doświadczeniem w silnikach TCe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 No dobrze. Autogazownię prowadzą ludzie z dużym doświadczeniem, przedtem pracowali w Pitec jeśli coś Ci mówi ta nazwa. Do montażu nie można się przyczepić, instalacja bardzo dobrze wystrojona, ceny pewnie jak u wszystkich. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi