g18 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Dzień dobry Nigdzie nie udało mi się znaleźć odpowiedzi dlatego postanowiłem napisać nowy post. Jestem posiadaczem - stosunkowo młodym Renault Megane III Grandtour wersja z 2010 roku, rozważam montaż LPG i tutaj nasunęło się pytanie. Czy to auto ma bagażnik plastikowy? Przeglądając Internet gdzieś natrafiłem na taką informację, ale nie wiem na ile jest ona wiarygodna. Z góry dziękuje za odpowiedzi i poświęcony czas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Nie bardzo rozumiem o co pytasz. Jaki bagażnik plastikowy? Butla idzie w miejsce koła zapasowego, a koło lub zestaw naprawczy do bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g18 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Nie mogę teraz znaleźć tej informacji, ale widzę, że ktoś zadawał podobne pytanie dotyczące Megane II https://gazeo.pl/lpg/jaka-instalacje-gazowa-wybrac-lpg-problemy/Stelaz-Renault-Megane-16V-0r.,o,1888.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Przecież podnosisz podłogę w bagażniku i widzisz co jest w środku. Ciekawy portal, pytanie z 2012, a odpowiedź z 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g18 Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 lepiej późno, niż wcale ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Chodzi Ci o podłogę bagażnika, tam gdzie jest koło - jak sądzę. Tak, jest plastikowa - check. Edytowane 5 Lipca 2018 przez konwil Dodanie hiperłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi