Prosto21 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Dnia 25.08.2018 o 21:50, bziku123 napisał: Slabo możesz uzasadnić dlaczego słabo ? Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Prosto21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku123 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dnia 26.08.2018 o 00:28, barteks napisał: Cześć, ja także mam wymienione na ledy z tylu (migacze i wsteczne), przód (długie, krótkie i migacze). Nie mam żadnych problemów z migdałami:) Z tego co wiem to kwestia dobrania właściwych ledów. Wcześniejsze ledy jakie zakupiłem z tylu działały poprawnie, a po zamontowaniu z przodu klops... migaly szybko. Po zakupie innych wszystko okazało się sprawnie działać Mam wszystkie wymienione na ledy (za wyjątkiem halogenów przeciwmgłowych i żadne modyfikacje nie były potrzebne. Po prostu stare zwykle żarówki wyjęte i osadzone nowe ledy Wszystko działa:) Jakie masz ledy z przodu ? W migacze oby nie świeciły za słabo bo moje aż slepi w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbalawajder1 Opublikowano 18 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 jest coś takiego jak KODEKS DROGOWY i takie prymitywne myślenie zachęca innych do łamania prawa!. Na razie tylko lampy homologowane z ledami są dopuszczone a inne wytwory ludzkiej głupoty nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miwost Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam. Czy wlozenie na tyl kierunkow led z ali lub lepsiejszych philips wymaga jakis kodowan? Sa jakies typu plug&play? Auto megane grandtour 2019. Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkru27 Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Siema. Powiedzcie mi jaka H7 nawet zwykła wsadzić na przód. Bo brzydko wygląda w nocy ledy luki bielutenkie a światła żółte. Możecie coś poradzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrh1975 Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Proponuję żarówkę H7 od znajomych https://pl.aliexpress.com/item/4000931557399.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.62945c0f7zdQcl Jest opcja H7 12V 80W Bez homologacji, ale ma prawidłowe odcięcie i świeci naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor1289 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 W dniu 7.07.2021 o 23:00, damkru27 napisał: Siema. Powiedzcie mi jaka H7 nawet zwykła wsadzić na przód. Bo brzydko wygląda w nocy ledy luki bielutenkie a światła żółte. Możecie coś poradzić . Mam u siebie H7 Osram Cool Blue i mają dosyć białe światło, nie ma tej dużej różnicy między ledami w obrysówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekKadjar Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 W dniu 31.07.2018 o 11:41, arekrsl napisał: Pierwsze ledowe modyfikacje zrobione , niestety nie wszystko się udało bo Renault w instrukcji, którą daje do samochodu oszukuje! i tylne kierunkowskazy oraz światła stop to nie są żarówki P21W jak napisano w owej instrukcji tylko prawdopodobnie W16W i H21W (ale muszę to jeszcze sprawdzić), nie wyjąłem lampy przed zakupem żarówek, zamówiłem na podstawie instrukcji i teraz mam 2x czerwone P21W i 2x żółte P21W do odstąpienia po cenie zakupu także jakby ktoś chciał to zapraszam ? ale wracając do tematu, udało się wymienić światła wsteczne, podświetlenie tablicy i przednie kierunkowskazy, efekt na zdjęciach poniżej: tył po/przed zmianą na led: tył po zmianie na led: przód z kierunkowskazami led: i krótki filmik na którym widać jak tylne żarówki kierunkowskazów długo gasną w porównaniu do przednich led ? trzeba pamiętać, że działanie kierunkowskazów trzeba przekodować za pomocą ddt4all bo inaczej migają w tempie ekspresowym. możesz napisać w którym miejscu zmieniałeś konfiguracje kierunków? Mam to samo migają jak by była spalona któraś zaróka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekrsl Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 https://megane.com.pl/topic/85489-dynamiczny-kierunkowskaz-led-przód/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi