ArturMegane Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Część, Czy jest możliwość wymiany takiego panelu sterowania klimatyzacją w Renault Megane III hatchback 2009r na taki z wyświetlaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Nie, bo musisz mieć wiele części dokupić /lub niektóre powymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Ten poniżej jest od klimatronika, ma elektryczne sterowanie klapami nawiewu i automatyczną regulację temperatury. Wymienić możesz tylko jak będziesz sterował nawiewami skoro masz wersję z linkami i sterowanie mechaniczne zarówno nawiewami jak i temperaturą w kabinie. W megane II przerabiano sterowanie ręczne na klimatronik. Nie było to takie trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 xxx W Megane II może i było to możliwe ponieważ tam na climatroniku ustawiało się jedną temperaturę, natomiast w Megane III climatronic jest już dwustrefowy co może komplikować takie przeróbki... REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrfoks Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Witam Posiadam panel klimatronik w Megana III. Przestało mi dziłać sterowanie temperatury, myślę żę muszę panel wymienić. Czy może ktoś potrafi mi wytłumaczyć jak wykonać taka wymianę ? Z gory dziekuję za info. pozdarwaim PF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi