Komarek Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Cześć Pytanie brzmi - gdzie w Megi 4 ukryto gniazdo diagnostyczne ? Clipa muszę podłączyć yno kaj ? ...... Mam. Jest po bezpiecznikami . Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Obok "wajchy" od otwierania maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dokładnie tam znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 pytanie: ten sam klip pasuje do nissana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Nie CLIP do Renaulta a Consul do Nissana Są skanery dwa w jednym że obsługują i to i to, ale Clip to Clip a Consul to Consul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 17 godzin temu, tomakur napisał: Nie CLIP do Renaulta a Consul do Nissana Są skanery dwa w jednym że obsługują i to i to, ale Clip to Clip a Consul to Consul Mi całkiem niedawno pewien magik podłączył Consult'a bo diagnozował przede mną Nissana i nie chciało mu się iść po dedykowaną sondę ale w kompie odpalił Clipa. Pytam go "to Consult? -> tak -> a to tak można? -> można". No i diagnozował sobie jakby nigdy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Clipem nie pójdzie pod Nissana próbowałem z Primerą w druga stronę można ale nie zawsze chce się połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Aliance dobrze działa z consultem. RTL Probe nie udało mi się odpalić. CLIPa już nie mam i pracuję od dłuższego czasu na Consulcie z bluetooth do jednego i drugiego ale pod spodem to tak naprawdę sonda Alliance Edytowane 9 Września 2018 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi