omega Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Koledzy kupiłem! tez chciałem mieć w końcu coś popsutego, a co ja z gorszej gliny? Wydałem całe 300zł he Jak ktoś ma starszą w jeszcze gorszym stanie to w Warszawie mogę oddać tą po 320k km i 8 latach użytkowania. Ps. Faktycznie schodzi "do góry" nawet można samemu dać sobie radę. Jeszcze raz dzięki za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 6 minut temu, omega napisał: tez chciałem mieć w końcu coś popsutego Chyba chciałeś mieć coś nowego PS. Na tej Twojej starej gałce ze zdjęcia na 100% rozwinęła się już jakaś nowa cywilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 To chyba nie jest nowa cywilizacja, utlenił się przy kontakcie z dłonią (potem) ten metal, który ją pokrywał, jakby to spolerować zostanie ładny, perłowy plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi