Przematy Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Witajcie. Odświeżam trochę temat. Zanoszę się do wymiany ekranu w moim scenicu iv. Nie mogę znaleźć informacji jak zmienić ustawienia odnosnie dmuchawy w aucie. Czy jest ktoś tak miły by opisać to krok po kroku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxx2828 Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Witam. Wyświetlacz wymieniony. Wszystko działa oprócz wentylatora. Czy ktoś byłby łaskawy opisać co i jak zmienić w DD4ALL? Dla zainteresowanych. Na o..x gość z Milicza sprzedaje wyświetlacze po 4 stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabin Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Dnia 17.09.2020 o 14:51, Maxx2828 napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Ja zrobiłem jak w tym opisie i działa. Można już normalnie ustawić szybkość nadmuchu. Aby działał panel klimatyzacji uruchomiłem ddt4all i wybrałem HVAC -> ClimBoxGen2v26-> ClimBoxGen2v26 ->CLIMBOX + -> Global Configuration i zmieniłem CL_WithControlPanel na CP Type 7 (było 6), potem zapis i panel klimatyzacji już działa Instrukcja ES http://www.foroclub.es/megane4/viewtopic...04b7517975 Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) To jeszcze popraw link i będzie gitara No dobra: www.foroclub.es/megane4/viewtopic.php?f=446&t=22629 Edytowane 21 Września 2020 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxx2828 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 (edytowane) Dnia 19.09.2020 o 17:59, fabin napisał: ...zmieniłem CL_WithControlPanel na CP Type 7 (było 6), potem zapis i panel klimatyzacji już działa... Kluczowe jest tutaj słowo ZAPIS. Moje pytanie jest jak? Nie ma przycisku send jak w innych pozycjach. Mam trzy żółte prostokąty : isc/binary1_ Read_Global_Configuration Reset ECU Co wcisnąć? Chyba nie Reset? Edytowane 5 Października 2020 przez Maxx2828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Dnia 25.09.2020 o 11:43, Maxx2828 napisał: Kluczowe jest tutaj słowo ZAPIS. Moje pytanie jest jak? Nie ma przycisku send jak w innych pozycjach. I jak dowiedział się kolega co nacisnąć? Bo planuje wymianę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobosik Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Witam mam parę pytań odnośnie wymiany wyświetlacza mogę prosić nr tel na priv Witam czy po wymianie z małego wyświetlacza na duży wszystko działa poprawnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janmie Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 11 minut temu, Dobosik napisał: Wszystko działa ok...wszystko jest przecież opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass07 Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Witam mam problem bo gamoń jestem i grubymi paluchami włączyłem przycisk MID mając wyświetlacz High. Jak go zmienić w DDT bo w DeveloperSide już nie mogę wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurekogurek161 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Jakby ktoś był chętny na duży wyświetlacz do Megane IV w bardzo dobrym stanie to zapraszam na priv. Cena 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery01 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Witam Odświeżę trochę temat. Zaczyna się pojawiać w sprzedaży coraz więcej egzemplarzy wyświetlacza dużego z wersji poliftowej (tego z osobnymi pokrętłami do klimatyzacji) Czy ktoś z kolegów może już próbował wymienić wersję przedliftową na ten nowy wyświetlacz ? Ze zdjęć wychodzi jakby główna wtyczka była taka sama, a inna jest tylko ta antenowa wtyczka. Może gdzieś widzieliście na jakimś forum przykład takiej wymiany. No i pytanie zasadnicze czy to w ogóle zagada i będzie działać. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 24 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Poliftowy wyświetlacz jest do radia EasyLink. NIe jest kompatybilny wstecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryzjer22 Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 (edytowane) W dniu 25.09.2020 o 11:43, Maxx2828 napisał(a): Kluczowe jest tutaj słowo ZAPIS. Moje pytanie jest jak? Nie ma przycisku send jak w innych pozycjach. Mam trzy żółte prostokąty : isc/binary1_ Read_Global_Configuration Reset ECU Co wcisnąć? Chyba nie Reset? isc/binary1 Wykonałem wszystkie kroki i prawie wszystko działa. Mam tylko jeden problem. Po zmianie na Type 7, aktywowało się ręczne sterowanie mocy nawiewów jednak straciłem działanie przycisku auto. Jeśli wcisnę przycisk auto nic się nie dzieje. Wchodząc w szczegóły klimatyzacji, mogę zaznaczyć "Soft / Normal / Fast" i co ciekawe, Jak kliknę normal to po chwili jego aktywność znika, a jeśli kliknę soft lub fast to aktywuje się tryb auto i działa. Co zrobić by działało auto z przycisku i tryb normal? Ps Dodam że zanim zmieniłem typ 6 na 7 Chwilę jeździłem z powodu braku dostępu do ddt4all i przycisk auto działał a tryb normal się aktywował Edytowane 18 Maja 2025 przez Fryzjer22 ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi