ditron Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam, czy ktoś wie gdzie kupić / ma jakieś doświadczenia z doborem odpowiedniego - t.j. dobrze dopasowanego wymiarami dywanika na tunel do Fluenca ? Czy pozostaje mi kupienie czegoś "uniwersalnego" o wymiarach zbliżonych np. na aledrogo jest guma 28 x 74 cm co wydaje się na oko, że w miarę może to jakoś będzie pasowało - tak więc pytanie czy może znacie coś lepszego czy brać tamto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Nie mam doświadczenia jeżeli chodzi o dywanik na sam tunel, ale może lepiej poszukać taki dywanik (na prawą lub lewą stonę), który jest powiększony o część zakrywającą tunel? Przynajmniej jakoś się to będzie trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ditron Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 No ja nic takiego nie widziałem jak piszesz a Ty widziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Tu wątek o tym, nie wiem czy linki do allegro będą tam jeszcze działały, ale mam u siebie na zimę taki dywanik, który zakrywa również tunel środkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ditron Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 deku Załączyłeś mi link do wątku o wycieraczkach ale tylko po to żebym sobie go poczytał czy dlatego, że tam jest odpowiedź na moje pytanie? Gdybyś uzupełnił mi tą informację będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 (edytowane) @ditron, rozumiem że nie lubisz za wiele czytać, ale wysługiwać się innymi - wstyd. Trzy słowa: dywaniki tunel fluence - widocznie nic więcej nie ma. Wersja z połączonym dywanikiem na tunel na pewno występuje w Meganie III i z tego co patrzę na tylne dywaniki do Fluence'a - od Megane'a powinny pasować (tylne!). Edytowane 20 Listopada 2018 przez konwil Suplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ditron Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 (edytowane) Kolego nikim się nie wysługuje. Pytam czy ktoś zna rozwiązanie. Nie proszę o szukanie dla mnie czegokolwiek czy odsyłanie do szukania tam gdzie nic nie ma. PS. (konwil) To co wyszukałeś na allegro jest tym samym kawałkiem gumy o którym pisałem w pierwszym poście tylko tym razem aukcja wygląda jakby to było coś dedykowanego do Fluence (czytaj: NACIĄGANIE) - obejrzyj sobie ostatnie zdjęcie z tej aukcji. Dnia 20.11.2018 o 15:17, konwil napisał: Wersja z połączonym dywanikiem na tunel na pewno występuje w Meganie III i z tego co patrzę na tylne dywaniki do Fluence'a - od Megane'a powinny pasować (tylne!). Poszukam tym tropem... Edytowane 27 Listopada 2018 przez ditron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boobi Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Kupiłem najzwyklejsza wycieraczkę na tunel środkowy za 15 zł i pasuje bez żadnych przerobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ditron Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Dnia 31.01.2019 o 21:22, Boobi napisał: pasuje bez żadnych przerobek A mógłbyś się pochwalić zdjęciami - jak to wygląda "na żywo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boobi Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jutro zrobię zdjęcia i wrzucę Poniżej foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ditron Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Wzorek tobie przypasował U mnie na razie tak jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi