konwil Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 @droopy, no ale czy tak też jest w wersji bez czujnika? Bo jak jest z czujnikiem, to ja wiem - i potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Bez czujnika, ja nie mam, steruję tym przerywacz wycieraczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 <OK> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 @droopy uzupełniając Twoją wypowiedź wrzucam przykładowe foto takiej manetki z MII Teraz mamy chyba komplet danych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) To jak już piszemy wspólnie pracę licencjacką, to ja dorzucam od siebie (sekcja 1.74 instrukcji MIII): I do MII (sekcja 1.70): Edytowane 29 Listopada 2018 przez konwil Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi