PaOlO997 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witam mam problem tak jak w tytule z komunikatem " Bateria karty do wymiany " wymieniłem baterie na nową sprawdziłem też akumulator i jest w porządku i zastanawiam się czy da się coś zrobić z tym komunikatem . Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Jeżeli masz HF to musisz zgodnie z instrukcją kilka razy pilotem otworzyć i zamknąć samochód. Wówczas komunikat powinien zniknąć. Edytowane 30 Listopada 2018 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Sekwencja 5 powtórzeń załatwia sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi