bandz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Witam Jestem tu nowy (w dziale megane 4 bo wcześniej miałem megane 3 coupe) Była rozłąka z renatką na dwa lata bo zdradziłem ją dla Hyundaia Velostera Ale do sedna. Chce zainstalować w megance 4 HB rejestrator jazdy. Nie chce pruć instalacji i się gdzieś wcinać. Wymyśliłem ze wepnę się w skrzynce bezpieczników rozgałęziaczem ze tak go nazwę najchętniej w jakieś wolne gniazdo z zasilaniem po kluczyku. Niestety nie ma w instrukcji rozpiski bezpieczników. Czy ktoś z forumowiczów posiada takowa i jest mi ja w stanie udostępnić. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 1. Rozpiska o bezpiecznikach jest na "klapce" od bezpieczników. 2. W instrukcji są opisane bezpieczniki: Rozdział 5: Rady praktyczne -> BEZPIECZNIKI http://pl.e-guide.renault.com/plk/Nowe-Megane/Dowiedz-sie-wszystkiego-o-swoim-samochodzie 3. Z zapalniczki nie można zasilić kamery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 x Tyle to i ja znalazłem ale mnie interesuje konkretne umiejscowienie bezpieczników w skrzynce. Na moje klapce nie ma naklejki z rozpiską W instrukcji jest dokładnie to co podałeś w linku Czyli informacji brak. Jeśli posiadasz dokładną rozpiskę z umiejscowieniem konkretnych bezpieczników w skrzynce lub rozpiskę na klapce to bedę wdzięczny z fotke REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni.- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Z mojego 1.6 SCe: Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 dzięki Andon zerknę jak to się ma do mojego 1.2 tec mam nadzieje ze podobnie U mnie na pokrywie bezpieczników nie ma nic :( coś rocznik 2018 został odchudzony nawet o takie pierdołki a jak że przydatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Będzie podobnie. mnie natomiast zastanawia ikona Tie Fightera pod sprężyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 8 godzin temu, Andon napisał: Nie papuguj. Może to jest od 4Motion - tak strzelam REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni.- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Bandz - a to gdzie to w MeganeIV jest napęd na 4 koła (jeszcze z Volkwagena) Jeśli już to chyba chodziło Ci o 4Control. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandz Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 ok zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Ale ja nie mam 4Control 2. To jeszcze kto potrafi zidentyfikować opisy z klapki z wcześniejszego posta z rzeczywistą skrzynką? Zdjęcie jest w rzeczywistej orientacji i oba są z tego samego samochodu Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandz Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 zerkam na twoje bezpieczniki i : spryskiwacze ma byc 10A ty masz 5A 3 bezpiecznik od zapalniczek ma byc wg klapki 15A a ty masz 7.5 A ogrzewanie tylnej szyby wg tabliczki 5A ty masz 15A kolejny rzad audio - ma byc 30 ty masz 15A Nie rozumie tej logiki renault o co tu k...a chodzi? Ktos rozjasni Ja jutro sprawdze swoja skrzynke co tam jest nacudowane REGULAMIN pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Chyba wszystko się zgadza. Trzeba było tylko odpowiednio umiejscowić opis: Tylko od czego są te bezpieczniki na lewo u góry? Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 pewnie zapasowe ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 zapasowe sa w klapce wiec jakos nie chce mi sie wierzyc szkoda ze nie ma dostepu do jakiegos manuala serwisowego to by sie sprawdzilo co z pozostalymi i do czego sa . W sumie jak by byl ktos na forum z megana z pelnym wyposazeniem auta to mogl by zobaczyc co u niego jest jeszcze wypelnione w skrzynce REGULAMIN pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlukas30 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Kolego bandz mam dokładnie w taki sposób podłączony rejestrator jak Ty chcesz to zrobić. Też mam 1.2 TCe 130 więc jeśli temat aktualny to mogę zrobić Ci zdjęcie jak mam to podłączone w mojej skrzynce bezp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi