jabrze Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 To jest turbo, a nie wolnossak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 2 godziny temu, czik3n napisał: Mój pali 6.5L benzyny przy spokojnej przepisowej jeździe No właśnie mój też palił 6.5-7l benzyny na trasie przy spokojnej jeździe, więc teraz spalanie około 8l gazu w trasie jest dla mnie normalne i prawidłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szony11 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Żeby zwrócić auto sprzedawcy trzeba mieć powód,ostatnio mój znajomy zwrócił lagunę 3,powód-kręcony licznik o ponad 100tys.Lamcpp,kody do radia znajdziesz tu http://renaultradio.cba.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zwróciłem sprzedawcy samochód po ojcu. Z powodu wady ukrytej - naprawiany przód . Da się to zrobić ale przy dobrej woli sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi