MichalVTS Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Witam! Czy ktoś się orientuje gdzie, w okolicy Katowic, jest warsztat montujący LPG, który ma doświadczenie z 1.4TCe, do którego bez obaw mógłbym oddać swoją Meganę? z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 jak jesteś z Katowic, to jesteś w czepku urodzony Nie ma chyba lepszego fachowca od Silesia-cars http://silesia-cars.pl/ Na forum gazowników możesz zobaczyć fotorelacje zakładanych instalacji i opinię. https://lpg-forum.pl// 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Dzięki za odpowiedź, sprawdzę co oferują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Daj znać, co oferują i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A więc tak, oferują do Megany GrandTour za 3400zł: -Sterownik Stag Qbox basic -Reduktor na 200KM -Wtryski barracuda -Zbiornik 67l -Wlew pod klapką -Emulator poziomu paliwa -Stronienie z sondom AFR na A4 Cena wydaje się całkiem ok, więc chyba będę się umawiał na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Oni i Davanti z Katowic są najlepsi na śląsku w Małopolsce kolo Chrzanowa w Bolęcinie masz Damiana Piekarczyka tylko wszędzie trzeba czekać 3 miesiące na montaż z forum masz Marka_07 z Mysłowic tez zakłada instalacje i stroi z sonda afr ,ja zakładałem na wiosnę u znajomego w Tychach w cenie 2500 zł reduktor shark 1500 wtryski barracuda 115 centralka alex optima nano emulator i zbiornik podwieszany na pajączku 48 litrów , instalacja założona za taką kasę fajnie krótkie wężyki ,ściągany kolektor do nawiertów wlew w klapce tylko strojenie jest na mapy ale w lecie pojechałem do Struny z forum lpg na strojenie do Skawiny na korekty obd oraz sondą afr i wszystko jest w porządku więc zakladaj i jezdzij taniej bez żadnej rożnicy w mocy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jeszcze się zastanawiam nad Czakram Tarnów, bo @witman mi ich polecał i są w stanie zrobić przy okazji jakiegoś symbolicznego chipa. Z rozmowy telefonicznej wynika, że za instalację BRC Sequent32 z wlewem w klapce i butlą 67l chcą równo 3000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Tylko ze sterownikiem Brc będziesz skazany na serwis tylko u przedstawicieli tej firmy bo jako jedyni blokują halsem dostęp do centralki a tak kupujesz kabelek za 15 zł i przestawiasz sobie co chcesz temp. przelączania czy ciepły start włączasz oglądasz błędy kasujesz itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Z tym akurat nie mam problemu, bo o ile z samym samochodem lubię się pobawić, tak instalację gazową wolę zostawić specjalistom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Najważniejsze przy montażu sa reduktor z zapasem ; polecam kme tura i wtryski tu najlepsze są barracudy a sterownik jest mało ważny bo wszystkie teraz ogarniaja świetnie wystrojenie na korekty czy afr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 W końcu się zdecydowałem (trochę się zeszło) i wybór padł na DAVANTI w Bytomiu i 21.03 oddaję auto w ich ręce Jak instalacja będzie gotowa, to wrzucę fotki jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexodes Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 W dniu 5.03.2019 o 12:33, MichalVTS napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Jak sprawuje się instalacja? Ile km przejechane na gazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Na dzień dzisiejszy na instalacji mam przejechane ponad 37 tys. km i do tej pory żadnych problemów. W miarę regularnie wymieniam filtry, serwisuję nstalację i nie mogę złego słowa o niej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi