Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jest możliwe - tylko żeby sobie nie polepszyć :) . Przechodzi się z wersji ZEN na MULTISENSE  . W ddt trzeba być obytym - bo sobie można w aucie krzywdę zrobić.

Edytowane przez Slimak

1 godzinę temu, artur-wiater napisał:

Ciekawe czy pod przyciskiem mam przewód... Musze zobaczyć...

Możesz mi zrobić zdjęcie tego tunelu u Ciebie ?

Edytowane przez Slimak

No to tak :

Pod ekranem - ECO - to uruchomienie trybu ECO - to już wiemy 

Za drążkiem

(P)- elektryczny ręczny

pod P - lewy to uruchomienie tempomatu

pod P - prawy - ogranicznik prędkości

Nie ma tam MULTISENSE. Kabelek prawdopodobnie jest pod tunelem - zapewne do konfigurowania

Edytowane przez Slimak

• 2 tygodnie później...

W sumie się podepnę:) 

Nie interesuje mnie multisens jako zmiana parametrów pracy samochodu ale te super światełka w drzwiach;) mam wersję winter edition więc mogę zmieniać kolory wyświetlacza.

Czy orientuje się ktoś czy jest szansa na dołożenie ledów w drzwiach i podświetlanie ich zgodnie z kolorem wyświetlacza?;)

Dnia 21.03.2019 o 20:00, Maciej_J napisał:

Mam otwory pod ledy więc chyba kwestia dokupienia taśm i montażu;)

Dokupisz taśmy, które będą świecić w jednym kolorze. Ori będą zmieniać kolor wraz z resztą w aucie. Ja bym zrobił jak koledzy piszą - boczki z led-ami i konfiguracja w ddt. Znam gościa który ma IV na części może mieć kpl. 

Tylko po co kupować 4 boczki skoro na 99% wiązka jest poprowadzona więc wystarczy zdjąć obecny, włożyć led, podpiąć i założyć boczek. Staram się znaleźć jakiś numer tej części... jakoś to w ASO muszą zamawiać;)

Głupio gadasz. Nie ma wiązki i nie wystarczy tylko wpiąć. Do zmiany wiązka drzwi. Doedukuj się albo nie wypowiadaj się.

Regulamin pkt. 5.13 - Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim - kataryniarz

Dnia 31.03.2019 o 03:42, sadisticescape napisał:

Głupio gadasz. Nie ma wiązki i nie wystarczy tylko wpiąć. \

Tego kolega anie wie na 100% wiązka może być ponieważ mam zaślepkę guzika, a w nią  wpięty pod spodem kabel z wiązki multisense, więc skoro tam jest to do drzwi pewnie też... Trzeba sprawdzić...

Dnia 31.03.2019 o 03:42, sadisticescape napisał:

Głupio gadasz. Nie ma wiązki i nie wystarczy tylko wpiąć. Do zmiany wiązka drzwi. Doedukuj się albo nie wypowiadaj się.

Regulamin pkt. 5.13 - Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim - kataryniarz

Skoro do bardzo wielu systemów są prowadzone wiązki to czemu do tego ma nie być? 

Poza tym zapewniam, że moja edukacja jest na dość wysokim poziomie, więc jeśli Pan profesor pozwoli to będę się wypowiadał kiedy uznam to za słuszne:)