Kazionator Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Witam, Przymierzam się do zakupu Megane III ph1 1,6 110km. Auto oglądałem i generalnie wygląda dobrze. Nie było lakierowane i jest pięknego srebrnego koloru ale... po sprawdzeniu VIN zauważyłem pewne nieścisłości co do koloru auta. Autobaza zwróciła mi kolor C1B OCEAN BLUE, a polecany tu na forum serwis rodem z Ukrainy wskazał OV489 - co generalnie też sugeruje niebieski. Powiedźcie mi proszę co o tym myśleć? Błąd przy kodowaniu czy jakaś większa afera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Nie przejmować się kolorem, mi również pokazuje co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luktal Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Zadzwoń do ASO i spytaj. Ja jak dzwoniłem ws. samochodu, który mnie interesuje to w ASO był bez FAP a na polecanym dekoderze FAP jest obecny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi