zbiku1111 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Witam. Uszkodzenie klamki zewnętrznej od strony kierowcy polega na pęknięciu białego plastiku wewnątrz klamki który odciąga się za pomocą klamki. Jest możliwość wymiany tej części czy muszę kupować cały moduł klamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiuu Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Nie wiem o który dokładnie plastik chodzi, ale ja wymieniłbym całą klamkę, koszt 20zł za dobrą używkę z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiku1111 Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiuu Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 To jest mechanizm klamki, więc różnica jest w pojęciu klamka a mechanizm klamki Nie dokupisz tego, jest to integralna część mechanizmu i nikt tego nie sprzedaje ani nie wyciąga na części. Na allegro masz tu 2 aukcje, zadzwoń i zapytaj czy sprzedają ten mechanizm czy samą klamkę, czy mechanizm razem z klamką w cenie. https://allegro.pl/oferta/klamka-drzwi-przod-lewy-renault-megane-3-teb66-6811173039 https://allegro.pl/oferta/klamka-drzwi-przednia-lewa-megane-3-iii-7833535122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 1 godzinę temu, Krzysiuu napisał: Na allegro masz tu 2 aukcje, zadzwoń i zapytaj czy sprzedają ten mechanizm czy samą klamkę, czy mechanizm razem z klamką w cenie. Zawsze sprzedają razem. Niejedną klamkę już zutylizowałem dla samego zamka i dla optyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi