pawel20121993 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Witam Panowie. Montuje do swojego megane 2cc kamere cofania, chce schować wszystkie kable od kamery razem z oryginalną wiązka klapy. Mam do was pytanie czy ktoś rozbierał już obicie klapy bagażnika w cc czy są jakieś patenty czy ukryte śrubki. Pytam jeszcze przed robotą żeby niczego nie popsuć albo nie stracić kilku godzin na szukaniu dlaczego coś nie chce wyjść. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 W dziale PLIKI poszukaj serwisówki (powinny być 3-4 pliki) dedykowane tylko do CC i tam powinno być opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackowskipatryk Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) Powodzenia Edytowane 29 Listopada 2019 przez jackowskipatryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0m1l Opublikowano 29 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2025 Witam gdzie znaleźć te pliki z demontażu tego plastiku na klapie bagażnika w CC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuszu Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 Klapa w Megan II CC jest klejona, a żeby z wiązka puścić kable to będziesz miał DUZO roboty. Ja w mojej przykleiłem taśmą czarną szeroką i trzyma jak ulał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi