krzys2263 Opublikowano 8 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Witam czy miał ktoś sznownych kolegów/koleżanek taki problem? Chodzi o to że podczas mycia samochodu woda scieka na wycuwraczke kierowcy przy samym pedale sprzęgła. Ogólnie mam mokrą podłogę nawet z tyłu na miejscu pasarzera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2263 Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Gdzie się znajdują dokładnie te kanały, samemu można je wyczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Można samemu ale trzeba zdemontować podszybie żeby się do nich dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2263 Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Super wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 heh akurat ktoś ten temat poruszył a mnie 10.05 spotkało to właśnie (mokry dywanik i zalany schowek w podłodze pasażera) po sporych opadach przez prawie godzinę. Byłem na działce i nagle lulnęło. Moje zaskoczenie gdy wsiadłem i klops mokro. W garażu demontaż wycieraczek, zaslpki pod nimi, silniczka wycieraczek zajęło mi ~25 min na stronę a poskładanie to było 5 min Miałem to już dawno temu robić (nawet kupiłem ściągacz do łożysk z 2 pkt podparcia Yato i bez niego za chiny ludowe bym wycieraczek nie ściągnął). Prawy odpływ był tak zatkany że szok ciężko było go przedziubać, w lewym tragedii nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2263 Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Panowie pomocy wszystkie rady co i skąd ta woda:-( :-( Jeszcze zauważyłem przy tylnych drzwiach takie coś pod uszczelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi