bartasKRK Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam, pozwolę sobie zadać pytanie ponieważ nie mogę znaleźć na forum takiego samego tematu z różnicami pomiędzy Megane III. Chodzi mi różnice po liftingach i różnice w wyposażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Wszystko jest już opisane. Różnice są przede wszystkim w wyglądzie zewnętrznym. W dziale pliki znajdziesz katalogi dla każdej fazy. Przeglądnij sobie i wszystkiego się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Po czym najłatwiej poznać jaka to wersja? W skrócie: PH1: brak ledów radio bez USB/bluetooth boczne listwy na drzwiach wykonane z matowego, czarnego plastiku PH2: ledy umieszczone bezpośrednio pod światłami radio z USB/bluetooth boczne listwy pomalowane w połysk pod kolor nadwozia PH3: ledy umieszczone w dolnej części zderzaka radio z USB/bluetooth w wersjach z nawigacją zastosowano system R-Link boczne listwy pomalowane w połysk pod kolor nadwozia Dodatkowo w każdej wersji do wyboru były dodatkowe wzory felg i tapicerki. Wygląd radia również zmieniał się w zależności od fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 11 godzin temu, pbet napisał: Wszystko jest już opisane. Różnice są przede wszystkim w wyglądzie zewnętrznym. W dziale pliki znajdziesz katalogi dla każdej fazy. Przeglądnij sobie i wszystkiego się dowiesz. byłbym wdzięczny za jakiś link do tych opisów na forum. @silverek jakie daty produkcji poszczególnych wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 @dzixonPP PH1 lata 2008 - 2011, PH2 lata 2012-2013, PH3 lata 2013-2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hades Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Ph3 wychodziły do końca pierwszego kwartału 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dzięki za odpowiedzi. A były jakieś mixy? Bo np znalazłem kilka sztuk. Rocznik 2011 ale lampy jak w ph2 a na bokach czarne listwy... Rozumiem że to inwencja twórcza właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eb832 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 W dniu 19.06.2019 o 09:53, Silverek napisał(a): PH1: brak ledów radio bez USB/bluetooth boczne listwy na drzwiach wykonane z matowego, czarnego plastiku Ależ bzdura, mam ph1 i mam Bluetooth'a - po prostu były radia które go miały lub nie. W moim przypadku Arkamys bez Bose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi