allegrorx89 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Witajcie, mam taki problem, klima chłodzi i to bardzo dobrze, tylko od dłuższego czasu nie widzę pod autem żadnej kropelki wody. I moje pytanie jest, czy to może być wina zabrudzonych kanalików odpływu z klimatyzacji? Co sprawdzić, co przeczyścić i gdzie się dokładnie znajdują te rurki odprowadzające wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Przez trwające upały powietrze jest tak suche że ciężko o skraplanie wody pod autem tak myślę že gdybyś dłużej pojeździł to może coś by skapło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Co ty gadasz, mam ci wstawić zdjęcie z mojego garażu po przyjeździe na klimie w obecnych temperaturach? Jest kałuża dosłownie. Na ulicy jak stanę też jak stanę jest małe jezioro. Akurat klima w reno 3 gen. zostawia dość dużo wody pod autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Może i tak jest ja nie zwracam uwagi chłodzi,nie śmierdzi,dywany suche więc jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 21 godzin temu, ROBRAT napisał: Przez trwające upały powietrze jest tak suche Warto przypomnieć sobie prawa fizyki z podstawówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Świetnie doradzasz jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jest plama pod autem . Na dworze ponad 40stC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Czyli reasumując, warto byś @allegrorx89 sprawdził drożność odpływu z klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allegrorx89 Opublikowano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Wystarczy przeczyścić tą koncówkę odpływu tylko pod autem? Czy gdzieś głębiej? Edytowane 1 Lipca 2019 przez allegrorx89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Znajdziesz na forum jak się czyści ten odpływ. Ja tego nigdy nie robiłem i pewnie robił nie będę. W razie potrzeby oddam w ręce specjalistów. W środku masz sucho? Schowki w podłodze, wykładziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi