stryjek998 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) Dzisiaj w Autoradex w Elblągu odbył się montaż https://allegro.pl/oferta/radio-nawigacja-renault-megane-fluence-android-9-0-8161079003?utm_source=notification&utm_medium=buyerCart&utm_campaign=transaction-notifications:buyerCart&snapshot=MjAxOS0wNi0xN1QxNDoyMzo0MS4xNTZaO2J1eWVyOzUxMWFjNDIyYTc5NGE0NzU5OTA3YzEwMzM0MWE4YWYxY2IwN2Q2OGY5NTMxODUyZjcyZmZiNjZkMmIyM2JiOTQ%3D w mojej Megane III Cupe 1.4 Tce .Pierwsze fotki i robione pod słońce ,wkrótce więcej będzie . Edytowane 4 Lipca 2019 przez stryjek998 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Daj znać jak to działa bo 2tyś to sporo jak na chińską nawigacje, ja bym chyba wolał fabryczną navi z kamerą i do tego dobry zestaw głośników z wygłuszeniem i wzmakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Kolejny temat o tym "chińskim wynalazku"? Ludziska.. piszcie wszystko w jednym, a nie tworzycie kolejne wątki na temat tego samego radia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras386 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Przepłaciłeś. Ja za taki sam zestaw dałem 1600 zł. Do tego była kamera cofania w lampkę tablicy rejestracyjnej. Jak u Ciebie jest kamera cofania zamontowana? A działa to bardzo dobrze. Gra moim zdaniem lepiej niż radio fabryczne, jest w pełni sterowane z pilota przy kierownicy, do tego ma wszystkie zalety urządzeń z androidem. Fabryczne navi przy tym "chińskim wynalazku" wymiękają. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Juras386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazionator Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 @Juras386 @stryjek998 Oboje przepłaciliście bo u producenta na ali można wyrwać radio z kamerą za 1300-1400 lub 1100 na wyprzedaży. Inna sprawa, że taki temat już jest więc to dubel-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Witam . Zostałem wezwany do tablicy ,to odpiszę kolegom . Kwestia czy przepłaciłem to nie wiem ,bo mam w swoim lepsze parametry itp. i pamięci wewnętrznej na moje pliki jest tego sporo . Jak widać na foto kamerka była w zestawie i nie rzuca się w oczy . Zmontowana jest w zderzaku między czujnikami cofania . Obraz z niej zaraz po włączeniu biegu wstecznego jak widać na foto jest ok . Czy to w dzień czy noc ładnie wszystko pokazuje . Kwestia odbierania telefonu . W załączonym mikrofonie do zestawu radia ,mam zamontowany na słupku przy kierowcy . Kwestia odbierania połączenia to u mnie jest tak ,że nic nigdzie nie naciskam i automatycznie odbiera połączenia przychodzące bez odrywania rąk od kierownicy . Muzyka podczas połączenia się wycisza sama . Nie pytajcie mnie jak to poustawiałem bo montowali mi w AUTORADEX w Elblągu . Mimo swojego wieku ( 62 l ) to się sobie dziwię ,że to wszystko jeszcze ogarniam . Szerokości i pozdrawiam zacnych miłośników Renault Megane III Dnia 2019-07-02 o 08:34, tomqu86 napisał: Daj znać jak to działa bo 2tyś to sporo jak na chińską nawigacje, ja bym chyba wolał fabryczną navi z kamerą i do tego dobry zestaw głośników z wygłuszeniem i wzmakiem. Mega zadowolony i uśmiech od ucha do ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi