Bulco Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Witam. Czy wymiana tylnej poduszki ("ósemka") silnika jest skomplikowana, czy potrzeba np. podpory pod silnik? Widziałem, że w starszych Scenicach wystarczy odkręcić dwie śruby. Jak jest w Megane 3 ph1 1.6 16V 110KM benzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilion11 Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) U siebie mam zużytą poduszkę dolną. Na forum czytałem że najlepszy wybór to Hutchison bo Sasic nie koniecznie się sprawdzają. Problem w tym że oryginałów ani Hutchison'a nigdzie nie widziałem. Nie wiecie gdzie można kupić ? Edytowane 3 Listopada 2019 przez bilion11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Inter Cars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Wymiana nie jest trudna. Śruby dokręcone są 110 Nm. Odkręcasz i wymieniasz. Polecam tą srebrną od Sasic'a https://www.google.com/search?q=megane+2+poduszka+silnika&client=firefox-b-m&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwio4LeFj6_oAhXUbMAKHRebAm0Q_AUIBigB&biw=360&bih=518# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi