luktal Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Chcę kupić kilka filtrów na zapas (1.5dci), myślę nad oryginałami. Teraz w sklepach są za ok 25 zł (https://mdparts.pl/filtr-oleju-renault-dacia-927-czesc-oryginalna-r,3,1187,90) Na allegro z kolei można kupić już od 16 zł. Normalnie bym się nie zastanawiał, jednak przy zakupie na zapas powiedzmy 5-6 sztuk to już jest 50zł oszczędności. Teraz co mnie męczy: Czy są podróbki tych filtrów i zakup taniego na allegro może wiązać się z zakupem właśnie podróbki? Czy raczej spokojnie można brać na allegro te tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Jedziesz za ural? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luktal Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 @krzychu73 nic, a nic mnie tam nie ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Co ile zmieniasz olej i jakie masz roczne przebiegi ? pytam bo np jeżeli robisz 80 tys rocznie i zmieniasz co 20 to jakiś w tym sens może i być. Ale kupić filtrów na 5 lat w przód ;). No sam przyznasz że to lekko dziwne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luktal Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Chłopaki, to tak: mam 1.5 dCi (w miarę świeży nabytek). W ostatnie 2.5 roku zrobiłem 85 tyś. Co daje 35 tyś rocznie. Mam zamiar olej zmieniać co 10 tyś. Lubię też materiały (takie jak filtry) kupić z zapasem jak mam przypływ gotówki. Mój numer buta to 46, mam też 37 lat i 186 cm wzrostu. ;P Mam nadzieję że zaspokoiłem Waszą ciekawość i możemy przejść do meritum: jakie macie doświadczenie z filtrami oleju renault z allegro? Czy jest ryzyko zakupu podróbki? Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez luktal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 dobre ceny oryginałów mają na https://twojeczesci24.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Kup w interteam, hurtownia ma oryginalne wyroby reno w cenach jak z internetu. A jak znajdziesz kogoś ze zniżkami w tej sieci to kupisz jeszcze taniej. Tak jak mi się udało M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Filtry na zapas? To myślenie jak w PRLu, gdzie były puste półki w sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi