pbet Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Moja też nie była idealna. Ani ta ani poprzednia ale stan jaki kupiłem potrafiłem zaakceptować. Z czasem wad przybywa - wiadomo. Gradobicia bym nie potrafił. Co do sąsiada to dobre, takie polskie Mnie tam sąsiedzi i ich zdanie średnio interesują ale fakt, że cieszy gdy się komuś podoba Kiedyś była taka sytuacja, że szło sobie małżeństwo strzelam trochę ponad 40 i kobitka do faceta mówi przechodząc koło mojego auta zaparkowanego pod blokiem "Patrz jaka piękna Meganka. Właśnie taką chciałabym mieć". Ale mi się wtedy micha ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nec_ Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) A co powiecie o silnikach diesla w megane 3? Jak to wygląda z dpf, itd? Edytowane 7 Września 2019 przez Nec_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi